ترامپ: هیچ پیشنهادی برای لغو تحریم‌ها به ایران نخواهم داد

رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، ضمن رد ادعاهای مطرح‌شده توسط سناتور دموکرات کریس کونز درباره تمایل وی به لغو تحریم‌های نفتی ایران، تأکید کرد که چنین چیزی صحت ندارد و مذاکرات با ایران در دستور کار نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در واکنش به ادعاهای «کریس کونز» سناتور دموکرات درباره احتمال لغو تحریم‌های نفتی ایران تأکید کرد که هیچ برنامه‌ای برای چنین اقدامی ندارد و این گفته‌ها را نادرست خواند.

ترامپ دوشنبه‌شب در شبکه اجتماعی خود «تروث سوشال» با انتقاد از کونز و مقایسه با اوباما اعلام کرد که برخلاف رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، هیچ پیشنهادی به ایران مطرح نکرده است و برجام را «توافقی احمقانه» دانست که اکنون هم پایان یافته است.

او همچنین در پیام خود مدعی شد که حتی گفت‌وگویی با ایران نداشته‌ و ادعا کرد آمریکا تأسیسات هسته‌ای ایران را به طور کامل منهدم کرده است.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که ترامپ در هفته گذشته اشاره کرده بود احتمال دارد به‌زودی دیداری با مقامات ایرانی داشته باشد.

از سوی دیگر، شبکه‌ ان‌بی‌سی گزارش داده که «استیو ویتکاف» نماینده ویژه دولت آمریکا قرار است برای گفت‌وگو درباره توقف غنی‌سازی ایران در مقابل لغو تحریم‌ها وارد مذاکره شود.

با این حال، ایران بارها تأکید کرده است که غنی‌سازی خط قرمز جمهوری اسلامی بوده و قابل مذاکره نیست.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز اظهار داشت که بازگشت به مذاکرات با آمریکا در دست بررسی است و این تصمیم صرفاً بر اساس منافع ملی اتخاذ خواهد شد. او همچنین اظهارات ترامپ درباره گفت‌وگو با ایران را بی‌اهمیت خواند و تأکید کرد: هیچ توافقی برای آغاز مذاکره وجود ندارد.

قالیباف درخشش اعضای تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی ریاضی سال ۲۰۲۲ را تبریک گفت
هم اکنون بخوانید

ترامپ همچنین گزارش‌هایی مبنی بر تلاش آمریکا برای صرف میلیاردها دلار در برنامه هسته‌ای ایران را رد و آن‌ها را «فریب رسانه‌ای» توصیف کرد. او افزود: «هیچ‌گاه قصد کمک ۳۰ میلیارد دلاری به ایران برای ساخت تأسیسات هسته‌ای غیرنظامی در کار نبوده است.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 18 =

دکمه بازگشت به بالا