لیورپول در پی جذب قرضی لیونل مسی در زمستان

باشگاه لیورپول با هدف تقویت خط حمله در نیم‌فصل، تلاش می‌کند تا لیونل مسی را به صورت قرضی از اینتر میامی جذب کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، لیورپول که فصل گذشته با هدایت آرنه اشلوت قهرمان لیگ برتر انگلیس شد، در فصل جاری عملکرد قابل قبولی نداشته و به دنبال تقویت ترکیب خود در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، رسانه WorldSoccerTalk از تلاش قرمزپوشان آنفیلد برای جذب لیونل مسی به صورت قرضی خبر داده است. با توجه به تعطیلی لیگ آمریکا در ژانویه، این فرصت برای مسی فراهم است تا به صورت موقت از اینتر میامی جدا شود و تجربه‌ای کوتاه‌مدت در لیگ برتر انگلیس داشته باشد.

اگرچه این خبر هنوز از سوی باشگاه لیورپول تأیید نشده و ممکن است در حد ادعا باقی بماند، اما تمایل آنفیلدی‌ها برای جذب یک ستاره جهانی در میانه فصل، نشان‌دهنده عزم آنها برای بازگشت به رقابت‌های بالاست. باید دید آیا مسی که همچنان در اینتر میامی حضور مؤثری دارد، تمایلی به این انتقال موقت نشان خواهد داد یا خیر.

تیم ملی بسکتبال ایران وارد اندونزی شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 1 =

دکمه بازگشت به بالا