لیگ برتر| غوغای تاتنهام، لسترسیتی را ۶ تایی کرد/ هت‌تریک سون

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در آخرین بازی شب دوم هفته هشتم لیگ برتر انگلیس تیم فوتبال تاتنهام از ساعت ۲۱ امشب (شنبه) در ورزشگاه خانگی‌اش میزبان لسترسیتی بود و در یک بازی پرگل و جذاب به پیروزی ۶ بر ۲ رسید.

گل‌های این بازی توسط هری کین (دقیقه ۸)، اریک دایر (دقیقه ۲۱)، رودریگو بنتانکور (دقیقه ۴۷) و سون هیونگ مین (دقایق ۷۳، ۸۴ و ۸۸) برای تاتنهام و تیلمانس (دقیقه ۶) و مدیسون (دقیقه ۴۱) برای لسترسیتی به ثمر رسیدند.

تاتنهام با این پیروزی در کورس با منچسترسیتی ۱۷ امتیازی به طور مشترک با شاگردان گواردیولا صدرنشین شد و منتظر روشن شدن نتیجه بازی معوقه آرسنال خواهد ماند که ۱۵ امتیازی است و یک بازی کمتر دارد.

دردیگر بازی امشب تیم‌های نیوکاسل و بورنموث به تساوی یک – یک رسیدند و امتیازها را تقسیم کردند.

در بازی همزمان در بوندس‌لیگا نیز تیم فوتبال لایپزیگ در کمال تعجب با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب بوروسیا مونشن‌گلادباخ شد.

همچنین در لالیگا؛ تیم فوتبال والنسیا ۳ بر صفر حریفش سلتاویگو را شکست داد.

در سری A ایتالیا نیز امپولی با یک گل بولونیا را شکست داد و اسپتزیا ۲ بر یک سامپدوریا را برد.

انتهای پیام/

حزباوی: ویتنام شایسته صعود از مرحله گروهی بود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

دکمه بازگشت به بالا