اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران


اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به بیان اظهاراتی علیه ایران پرداخت.


به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا به نقل از تایمز آو اسرائیل، بنی گانتز وزیر جنگ اسرائیل مدعی شد: ما حاضر به پذیرش توافق هسته‌ای ایران که طرف‌های برجام و ایالات متحده و جمهوری اسلامی در حال مذاکره در مورد آن هستند، هستیم و رویکرد دولت بایدن را برای بازرسی و کنترل اعتماد نو به نقل از برنامه هسته‌ای ایران می‌پذیریم.

وی در ادامه افزود: ما دنبال یک طرح جایگزین هستیم که در صورتی که مذاکرات بی‌نتیجه باشد، به فشار بر ایران بپردازد. ما یک طرح جایگزین دیگر هم داریم و آن اقدام نظامی است. اگر فشارها افزایش یابد، به این طرح می‌رسیم. درست است که ما آمریکا نیستیم اما قابلیت‌های خود را داریم.

وزیر جنگ اسرائیل در ادامه ادعا کرد: پیشرفت‌های هسته‌ای ایران به رقابت تسلیحاتی در منطقه منجر می‌شود. کشورهای دیگر نیز ساکت نخواهند ماند. آن‌ها این سلاح‌ها را از پاکستان و هر جای دیگری که بتوانند، می‌خرند.

گانتز در مورد خروج آمریکا از افغانستان گفت: خوشحالی برای این خروج وجود ندارد. غرب باید قوی بماند تا ایران تصور نکند غرب متزلزل شده است.


انتهای پیام/

ضرورت صدور اخطار و برخورد با آن دسته از کارشناسانی که نظر خود را در موعد مقرر صادر نمی‌کنند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

دکمه بازگشت به بالا