خسارت ۱۰۱۲ میلیارد تومانی سیل به راه‌های سه استان

به گزارش ایسنا، در هفته‌ای که گذشت بارش سنگین برف و باران در استان‌های جنوبی باعث بروز سیل کم سابقه و شاید بی‌سابقه‌ای شد و خسارات زیادی به زیر ساخت‌های سه استان سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان وارد شد. یکی از مهمترین این زیرساخت‌ها راه‌های اصلی، فرعی و روستایی این سه استان است.

حیدر مطاعی – معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای –  در گفت وگو با ایسنا، درباره میزان خسارت‌های وارد شده به راه‌های اصلی، فرعی و روستایی سه استان سیستان  و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان اظهار کرد: بیش از ۵۵۰۰ کیلومتر از راه‌های سیستان بلوچستان آسیب دیده‌اند که ۳۸۰۰ کیلومتر آن راه‌ روستایی و ۱۷۰۰ کیلومتر دیگر نیز راه‌های اصلی و فرعی بوده و آسیبی حدود ۷۵۰ میلیارد تومان به این راه‌ها وارد شده است.

وی با بیان اینکه همه‌ی راه‌های آسیب‌دیده به طور کامل از بین نرفته‌اند، افزود: میزان خسارت وارد شده به راه‌های اصلی، فرعی و روستایی استان هرمزگان نیز ۲۳۰ میلیارد تومان برآورد شده است و تقریبا ۳۲ میلیارد تومان نیز برای راه‌های جنوب کرمان برآورد خسارت کرده‌ایم که مجموعا به ۱۰۱۲ میلیارد تومان می‌رسد.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد: این سازمان در درجه نخست وظیفه خود می‌داند که نسبت به بازگشایی همه‌ راه‌های مسدود شده در این مناطق تلاش خود را بکار بگیرد و همین کار را نیز با بسیج امکانات انجام داده است تا تردد در این مسیرها و محورهای مواصلاتی برقرار شود. اما با توجه به نیاز بیش از هزار میلیارد تومانی برای بازسازی این راه‌ها باید منتظر تامین اعتبار آن باشیم.

خانه‌های خالی شهرهای کوچک و روستاها مشمول مالیات نمی‌شود
هم اکنون بخوانید

مطاعی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به مناطق سیل‌زده گفت: باید منتظر باشیم تا ببینیم در جلساتی که با حضور رئیس‌جمهور در سیستان و بلوچستان و دیگر استان‌های سیل زده برگزار می‌شود، چقدر اعتبار برای بازسازی در نظر گرفته خواهد شد که البته وزیر راه نیز در این سفر همراه رییس دولت هستند و امیدواریم با گذشت زمان نچندان طولانی و اعتبارات مناسب بتوانیم این کار را انجام دهیم.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =

دکمه بازگشت به بالا