ساپینتو دو بازیکن استقلال را کنار گذاشت

ریکاردو ساپینتو در آستانه دیدار حساس استقلال مقابل المحرق بحرین، رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی را به دلیل مسائل انضباطی از فهرست تیم کنار گذاشت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، تیم فوتبال استقلال تهران چهارشنبه‌شب در آخرین دیدار خود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا، در منامه به مصاف المحرق بحرین می‌رود؛ مسابقه‌ای که آبی‌پوشان برای صعود از گروه، محکوم به کسب پیروزی در آن هستند.

در آستانه این سفر سرنوشت‌ساز، ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی استقلال تصمیمی دور از انتظار گرفت و رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی را به دلیل بی‌انضباطی از همراهی تیم کنار گذاشت. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شده که استقلال برای موفقیت در این دیدار خارج از خانه، به حداکثر توان فنی خود نیاز دارد.

این نخستین‌بار نیست که اختلاف میان ساپینتو و رامین رضاییان خبرساز می‌شود. پیش از این نیز موضوع کنار گذاشته شدن رضاییان از استقلال مطرح شده بود؛ مسأله‌ای که در ادامه تکذیب شد و حتی با آشتی ظاهری در تمرینات، تلاش شد به حاشیه‌ها پایان داده شود. با این حال، تصمیم اخیر ساپینتو نشان می‌دهد اختلافات میان این مربی و مدافع باتجربه استقلال همچنان پابرجاست و به مرحله‌ای جدی‌تر رسیده است.

از بهترین نمایش فصل استقلال تا مهمترین وظیفه مدیران آبی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا