قدرت دفاع هوایی ایران در حال بهبود است/ اعتراف نظامی اسرائیل

یک مقام نظامی رژیم صهیونیستی به گزارش یدیعوت آحارونوت اذعان کرد که ایران پس از حملات اسرائیل در زمینه دفاع هوایی بهبود یافته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، یدیعوت آحارونوت به نقل از این مقام نظامی رژیم صهیونیستی نوشت ایران در حوزه دفاع هوایی شروع به بازیابی قابلیت‌های خود کرده و عملیات بازسازی سیستم‌های نظارتی و پرتاب موشک‌های ضد هوایی را از سر گرفته است. این مقام افزود که اسرائیل این روند را زیر نظر دارد و به رغم فاصله نزدیک به هزار مایل، به عملیات تجاوزکارانه خود علیه ایران ادامه می‌دهد.

پیشتر نیز مقام دیگری از رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که موفقیت این رژیم در جنگ با ایران کاهش یافته و ادامه این روند می‌تواند مشکلاتی برای آن‌ها به دنبال داشته باشد. وی تأکید کرد که افزایش فاصله عملیاتی موجب افزایش خطر اشتباه و کاهش احتمال مشارکت آمریکا خواهد شد.

اصلی‌ترین محور این گزارش اعتراف به بهبود سامانه‌های پدافندی و دفاع هوایی ایران است که چالشی جدید برای رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است.

همکاری با آمریکای لاتین؛ موقعیت طلایی برای ایران
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 20 =

دکمه بازگشت به بالا