یک نماینده مجلس: آمریکا هیچ‌گاه ایران قوی را نمی‌پذیرد

یک نماینده مجلس دلیل دشمنی آمریکا با ایران را ایستادگی جمهوری اسلامی عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، محمد امیر، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر مواضع رهبر انقلاب درباره سیاست‌های آمریکا گفت: آمریکا تنها از کشورهایی حمایت می‌کند که در خدمت منافعش باشند.

وی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان و مواضع او درباره منطقه غرب آسیا، گفت: نظام سرمایه‌داری آمریکا بر مبنای سلطه و بهره‌برداری از دیگر کشورها شکل گرفته است و هر کشوری که منابع خود را در اختیار آمریکا قرار دهد، از حمایت آن بهره‌مند می‌شود؛ اما اگر کشوری بخواهد مستقل بماند، با دشمنی ایالات متحده روبه‌رو خواهد شد.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس افزود: آمریکا هرگز به کشورهایی که قصد دارند روی پای خود بایستند کمک نخواهد کرد و ایران مستقل و قوی را نیز هرگز تحمل نمی‌کند. به همین دلیل، رهبر انقلاب درست فرمودند که ایران باید بر توان داخلی خود تکیه کند و به هیچ‌کس اعتماد نکند.

‏دیدار سفیر ایران با رئیس کنگره نمایندگان اسپانیا
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − پنج =

دکمه بازگشت به بالا