دستگاه ایرانی ترمیم زخم‌های سرطان پستان رونمایی شد

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با الگوبرداری از فناوری‌های نوین جهانی، موفق به ساخت دستگاه پرتابل فشار منفی برای درمان زخم‌های ناشی از جراحی سرطان پستان شد. این نوآوری درمان را سریع‌تر، آسان‌تر و قابل انجام در منزل می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی با طراحی و ساخت نمونه اولیه دستگاه قابل حمل فشار منفی، گامی نوآورانه در درمان زخم‌های ناشی از جراحی سرطان پستان برداشته است. این دستاورد می‌تواند جایگزین مناسبی برای دستگاه‌های بزرگ و بیمارستان‌محور باشد و خدمات درمانی را به خانه بیماران بیاورد.

زخم‌های پس از جراحی ماستکتومی (برداشتن کامل بافت پستان) به دلیل گستردگی و شرایط خاص بدنی بیماران، معمولاً دیرتر ترمیم می‌شوند، به‌ویژه آنکه بیماران همزمان تحت شیمی‌درمانی یا پرتودرمانی نیز قرار دارند. در سال‌های اخیر، استفاده از تکنولوژی فشار منفی (NPWT) در جهان به‌عنوان روشی مؤثر در بازسازی زخم‌های مزمن رواج یافته است.

در این روش، با ایجاد فشاری کمتر از فشار جو (حدود ۰.۰۵ اتمسفر)، شرایطی ایجاد می‌شود که سلول‌های ترمیم‌کننده تحریک شده و روند بازسازی بافت آسیب‌دیده تسریع می‌یابد. دستگاه طراحی‌شده در ایران، با همین فناوری کار می‌کند اما با قابلیت حمل آسان و تنظیم زمان فعالیت بین یک تا ۱۵ روز، کاربرد آن از محیط بیمارستان فراتر رفته و بیماران می‌توانند در خانه نیز از آن بهره‌مند شوند.

مهدی پسران، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: نمونه اولیه این دستگاه تولید شده و نتایج آزمایش‌ها رضایت‌بخش بوده است. وی با اشاره به اینکه ترشحات زیاد زخم و دشواری ترمیم در بیماران ماستکتومی، درمان را پیچیده می‌کند، افزود: دستگاه ما با فشار منفی اندک، باعث جذب مولکول‌های ترمیم‌کننده به سمت زخم می‌شود و با کمک پانسمان‌های ویژه، روند بهبود را سرعت می‌بخشد.

حزب‌الله شایعات درباره سرنوشت رهبران مقاومت را تکذیب کرد
هم اکنون بخوانید

او تصریح کرد: نمونه‌های موجود در بیمارستان‌ها هم بزرگ‌اند و هم برای همه بیماران در دسترس نیستند. در مقابل، دستگاه ما پرتابل است، برای استفاده خانگی طراحی شده و ظرف یک هفته می‌تواند زخم را ترمیم کند. این محصول، که یک بار مصرف نیز هست، پس از پایان دوره درمان به‌طور خودکار خاموش می‌شود و بیمار در صورت نیاز می‌تواند درمان را در بیمارستان ادامه دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا