ترامپ: اتحادیه اروپا از چین هم بدتر است!

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر لحن تند خود علیه اتحادیه اروپا را تشدید کرد و این بلوک اقتصادی را از نظر رویه‌های تجاری «بدتر از چین» خواند. او وعده داد که آمریکا به‌زودی توازن را در این روابط ناعادلانه برقرار خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در ادامه سیاست‌های تجاری تهاجمی خود، اتحادیه اروپا را هدف انتقادات شدید قرار داد و اعلام کرد که بروکسل در بسیاری جهات، بدتر از چین با آمریکا رفتار کرده است. این اظهارات در حالی مطرح شد که آمریکا تعرفه‌هایی سنگین، از جمله ۲۰ درصد بر تمام کالاهای اتحادیه اروپا و ۲۵ درصد بر خودرو و فلزات، وضع کرده است.

ترامپ در کنفرانس خبری خود در کاخ سفید اظهار داشت: «اتحادیه اروپا با ما بسیار ناعادلانه رفتار کرده؛ آن‌ها میلیون‌ها خودرو به ما می‌فروشند ولی ما نمی‌توانیم هیچ خودرویی به آن‌ها صادر کنیم. آن‌ها محصولات کشاورزی‌شان را آزادانه صادر می‌کنند، اما بازارشان برای ما تقریباً بسته است.»

وی افزود که اتحادیه اروپا نه‌تنها در بخش تجاری بلکه در حوزه فناوری و دارو نیز فشار ناعادلانه‌ای بر آمریکا وارد می‌کند. به گفته ترامپ، بروکسل با تحمیل محدودیت‌هایی به شرکت‌های داروسازی، موجب کاهش قیمت دارو در اروپا می‌شود، در حالی که سهم عادلانه‌ای در هزینه‌های تحقیق و توسعه نمی‌پردازد.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین از اقدامات اتحادیه اروپا علیه شرکت‌های فناوری آمریکایی نظیر اپل، گوگل و متا انتقاد کرد و گفت: «آن‌ها مدام از شرکت‌های ما شکایت می‌کنند و قصد دارند آن‌ها را تحت فشار قرار دهند.»

در حالی که مذاکرات تجاری میان آمریکا و چین منجر به کاهش برخی تعرفه‌ها شده، اروپا هنوز نتوانسته در گفت‌وگو با واشنگتن به توافقی ملموس برسد. کمیسیون اروپا نیز تهدید کرده است که در صورت شکست مذاکرات، تعرفه‌هایی معادل ۹۵ میلیارد یورو علیه کالاهای آمریکایی اعمال خواهد کرد.

همکاری روسیه و میانمار در زمینه تجهیزات نظامی
هم اکنون بخوانید

پیتر ناوارو، مشاور تجاری ترامپ، هشدار داد که اگر اروپا این تهدید را عملی کند، اشتباه بزرگی مرتکب خواهد شد و روند مذاکرات دچار اختلال خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا