وعده عارف برای سلامت روان جامعه؛ ایجاد شورای عالی سلامت روان در دستور کار دولت

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: انجمن روانشناسان کشور مسئولیت اجتماعی خود را جدی بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در نشست با اعضای انجمن روانشناسان ایران، بر ضرورت نقش‌آفرینی فعال این انجمن در ارتقای سلامت روان جامعه تأکید کرد و گفت: انجمن‌های علمی باید مستقل از فشارهای بیرونی و با پذیرش هزینه‌های احتمالی، مسئولیت ملی خود در کاهش آسیب‌های اجتماعی را به عهده بگیرند.

عارف، رویکرد سلامت‌محور را اولویت اصلی در فعالیت‌های روانشناسی دانست و تصریح کرد: در برابر آینده نسل جوان مسئول هستیم و لازم است با تکیه بر خدمات علمی و مشاوره‌ای، امید را در میان جوانان و تحصیل‌کردگان تقویت کنیم. وی با اشاره به تجربه دولت اصلاحات، تأکید کرد باید از اشتباهات گذشته درس گرفت و راهکارهای علمی را مبنای سیاست‌گذاری قرار داد.

وی کاهش سرمایه اجتماعی کشور در برخی برهه‌ها را نتیجه فشارهای اقتصادی و اشتباهات مدیریتی دانست و اظهار داشت: با کمک انجمن‌های علمی، باید طرح جامعی برای رصد و تحلیل شاخص‌های سلامت روان تدوین شود و پیشنهاد تشکیل شورای عالی سلامت روان و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در دستور کار دولت قرار گیرد.

عارف در ادامه با اشاره به تغییر الگوهای جوانان، نسبت به تضعیف جایگاه اساتید و گروه‌های مرجع هشدار داد و تأکید کرد: برای تقویت سرمایه اجتماعی و بازسازی اعتماد عمومی، باید الگوهای واقعی و بومی به جامعه معرفی شوند. او از آمادگی دولت چهاردهم برای تصویب سازوکاری مشخص در این زمینه خبر داد.

در ابتدای این نشست نیز گزارشی از آخرین وضعیت سلامت روان در کشور و چالش‌های موجود ارائه شد.

واکنش رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان به کابینه پیشنهادی/ بیشترشان را نمی‌شناسم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار − دو =

دکمه بازگشت به بالا