با ورود مهاجران ناچار شدیم شیفت اضافه ایجاد کنیم/ دغدغه‌های مشترک برای دانش آموزان مسلمان و اقلیت دینی

با ورود مهاجران ناچار شدیم شیفت اضافه ایجاد کنیم/ دغدغه‌های مشترک برای دانش آموزان مسلمان و اقلیت دینی


«علیرضا کریمیان» مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در خصوص مدارس اقلیت‌های مذهبی شهر تهران و آخرین وضعیت دانش آموزان این مدارس توضیح داد: این دانش آموزان نیز مانند سایر دانش آموزان ما هستند و همپای سایرین در کشور تحصیل می‌کنند و ما همان دغدغه‌هایی که نسبت به دانش آموزان غیراقلیت و مسلمان داریم، نسبت به دانش آموزان مسیحی و زرتشتی هم داریم و فرقی ندارد. 


مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: هم در حوزه سخت افزاری هم نرم افزاری و هم در مباحثی که دانش آموزان دیگر نیاز دارند، برای اقلیت‌ها نیز چنین نیازهایی را تامین می‌کنیم و منابع انسانی، فضای فیزیکی، محتواهای در دسترس آن‌ها نیز برای ما اهمیت دارد. 


کریمیان در خصوص مهاجرانی که در این سال تحصیلی در شهر تهران باید در مدارس جاگذاری و ثبت نام می‌شدند و چالش‌های این موضوع برای آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: به این دلیل که تمرکز مهاجران در بخش‌های خاصی از شهر به ویژه در مناطق جنوبی و حاشیه شهر تهران است، مشکلات ان مناطق بیشتر بود، ولی در شهر تهران باعث شد که تراکم تعدادی از کلاس‌های درس ما بالا برود و حتی بعضا ناچار شدیم شیفت اضافه ایجاد کنیم تا جمعیت کلاس تعدیل شود. 


مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه عنوان کرد: شیفت‌های نوبت دوم و شیفت اضافه راهکاری بود که در مواجه با مهاجران انتخاب کردیم و تا دانش آموزان کمتری سرکلاس حاضر باشند و بتوانیم کیفیت آموزش بهتری برای همه دانش آموزان داشته باشیم.

پارچه‌های آغشته به شیشه در فرودگاه امام‌(ره)
هم اکنون بخوانید


 


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 13 =

دکمه بازگشت به بالا