خبر خوش خاندوزی برای متقاضیان مجوزهای کسب‌وکار/ ١٨٣ شرط زائد حذف می‌شود

خبر خوش خاندوزی برای متقاضیان مجوزهای کسب‌وکار/ ١٨٣ شرط زائد حذف می‌شود


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سید احسان خاندوزی در حاشیه هفتادمین جلسه هیات مقررات‌زدایی و بهبود کسب و کار در جمع خبرنگاران با اشاره به حذف موانع در صدور مجوزها گفت: خبر خوشی که برای متقاضیان مجوزهای کسب و کار داریم، این است که تا یک ماه آینده، ١٨٣ شرط و مدارک زائد برای دریافت مجوز کسب و کار  مانع ایجاد کرده‌اند، حذف خواهد شد. 


وی ادامه داد: این شروط که موانعی برای کسب و کار ایجاد کرده، جزو مصوبات دولت‌های گذشته بوده و تا یک ماه آینده به هیأت وزیران می‌رود و ابطال می‌شوند. 


وزیر اقتصاد با بیان اینکه از دیگر خروجی‌های جلسات هیات مقررات‌زدایی آن است که از ۴۶٠٠ مجوز کسب و کار، ٣١٠٠ مجوز اعلانی و ١۵٠٠ تایید‌محور هستند، اظهار داشت: به معنای دیگر دو سوم مجوزها اعلانی خواهند بود و برای دریافت این مجوزها نیازی به طی پروسه تایید مجوز نیست.


انتهای پیام/

نانو پانسمان‌های درمان زخم‌های دیابتی و سوختگی در راه ورود به داروخانه‌ها
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − شش =

دکمه بازگشت به بالا