۵ فوتی و شناسایی ۷۶ بیمار جدید کرونا در کشور

۵ فوتی و شناسایی ۷۶ بیمار جدید کرونا در کشور


به گزارش ایلنا، از دیروز تا امروز ۱۴ آبان ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۳۵ نفر از آنها بستری شدند.


مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۵۸ هزار و ۷۸ نفر رسید.


متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۵۹۲ نفر رسید.


خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۳۲ هزار و ۸۱۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.


۱۰۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.


تا کنون نیز ۵۴ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۸۴۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.


همچنین تاکنون ۶۵ میلیون و ۱۲۴ هزار و ۸۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۶۵۵ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۱۵۶ نفر دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۹۹۶ هزار و ۸۹۳ دُز رسید.


در شبانه روز گذشته نیز ۳ هزار و ۳۴۵ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. 


همچنین در حال حاضر ۱ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۱۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۲۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

بازداشت کلاهبردار و جاعل مهر‌های دولتی
هم اکنون بخوانید


 


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا