اجرا و تکمیل پروژه های فنی و بهسازی شهری پایتخت در اولویت قرار دارد

اجرا و تکمیل پروژه های فنی و بهسازی شهری پایتخت در اولویت قرار دارد


به گزارش ایلنا، در برنامه های سال جاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران ساماندهی، بهسازی و ارتقاء کیفی چند محور شاخص در شهر تهران نظیر قدمگاه صالحیه در تجریش، کوچه شهرستانی ها در میدان امام حسین(ع) در حال پیگیری و اجراست که با تکمیل آنها ضمن رفع مشکلات و آسیب های موجود، کیفیت تردد و بهره برداری از محیط شهری در این نقاط افزایش خواهد یافت.


رضا صیادی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران در این باره تصریح کرد: در کنار فعالیت ها و رویدادهای فرهنگی و هنر شهری که به صورت مستمر در حال انجام است، پروژه های فنی، بهسازی و ساماندهی دراولویت های اصلی اجرایی این سازمان در سال جاری قرار دارد.


وی با تاکید بر حفظ و تقویت هویت شهری، گفت: مرمت، نگهداشت و توسعه کاربری بناهای تاریخی از وظایف این سازمان است که در سال جاری ساماندهی، تکمیل و توسعه خانه عروسک، خانه اتحادیه، عمارت عین الدوله و چند بنای دیگر در دستور کار حوزه فنی و طراحی شهری قرار دارد.


صیادی با اشاره بر نقش ورودی ها و میادین شهر در تعریف هویت و تصویر آن در ذهن شهروندان، خاطرنشان کرد: سازمان زیباسازی با بهره گیری از نظر متخصصان و کارشناسان حوزه معماری و شهرسازی، ساماندهی و بهسازی میادین شاخص شهری نظیر میدان ولی عصر (عج)، ونک، محمدیه، رازی و … را دنبال می کند، ضمن آنکه پس از برگزاری مسابقه های طراحی و مراحل حقوقی، اجرای ورودی های پایتخت را نیز نهایی خواهد کرد.


بر اساس گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران، صیادی تاکید کرد: بهبود فضا و منظر شهر به خصوص در بناهای عمومی و خدماتی شهر تهران در قالب چند پروژه عمرانی در حال اجراست؛  ضمن آنکه تا آخر سال و با تأکید بر جانمایی و توجه به مطالبات شهروندان در ۲۰ نقطه شهر احداث سرویس های بهداشتی تکمیل خواهد شد.

بازدید رئیس جمهور از مجتمع بازتوانی جانبازان نیایش/دستور تأمین نیازهای درمانی جانبازان
هم اکنون بخوانید


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + هجده =

دکمه بازگشت به بالا