«ریست» ایرانی در انگلستان به نمایش در مى‌آید

فیلم سینمایی «ریست» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا لطفی، به چهارمین فستیوال «تارک»در انگلستان راه یافت.


به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی پروژه؛ فیلـم «ریســت» به کارگردانی محمدرضا لطفی و تهیه‌کنندگی سیدامیر سیدزاده در ادامه روند حضور در رویدادهای و فستیوال‌های بین‌المللی، به چهارمین جشنواره «تارک» – Thurrock Film Festival – انگلستان راه پیدا کرد .


جشنواره «تارک» که توسط هنرمندان داخلی و بین‌المللی برپا شده و به جشنواره‌ی بزرگداشت فرهنگ و خلاقیت معروف است، همواره در پی منتخب کردن آثاریست که نمایان‌گر فرهنگ و خلاقیت و ایده‌های نوینی باشند و بهترین‌ها را در قالب سینما به روایت و تصویر بکشند.


این جشنواره از ۲۶ تا ۲۹ آگوست (۴ تا ۷ شهریور) در کشور انگلستان و شهر منچستر برگزار خواهد شد.


«ریست» پیش از این در بیش  از  ده جشنواره‌ خارجى و بین‌المللی در کشورهای مختلف حضور داشته که از آن جمله می‌توان به حضور در «متروپلیس» ایتالیا، «گرند ریور» کانادا، «آپوریا» در کره‌جنوبی و چندین فستیوال در کشور‌هایی چون نیجریه، انگلستان،آمریکا و کانادا اشاره کرد.


رضا بهبودى، سودابه بیضایى، محمد صدیقى‌مهر، حامد رحیمى‌نصر، پریسا محمدى و رقیه افشین‌پور بازیگران این فیلم سینمایی هستند.


پخش جهانی این فیلم توسط محمد بخشی انجام می‌شود.


انتهای پیام/

بازدید وزیر بهداشت از مرکز درمانی ایران در کاظمین
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا