لزوم تسریع در تکمیل زیر ساخت های مناطق آزاد برای احیای کریدور شمال جنوب

به گزارش خبرگزاری برنا، سعید محمد مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در آیین تکریم و معارفه رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی اظهار داشت : سالانه بخش قابل توجهی از کالاهای کشور از طریق منطقه آزاد انزلی به کشور وارد می شوند و صادرات نیز از این منطقه صورت می گیرد

وی با اشاره به رویدادها و جنگ بین کشورهای اوکراین و روسیه و برگزاری جلسات متعدد با نمایندگان کشور روسیه افزود : تاکید هر دو کشور به راه اندازی کریدور شمال به جنوب است و کشور روسیه و همچنین ایران تعهداتی برای احیای کریدور شمال جنوب دارند و باید هر چه زودتر  مناطق آزاد مباحث زیر ساختی را تکمیل نمایند.

وی در خصوص افزایش محدوده منطقه آزاد انزلی اضافه کرد : محدوده های جدیدی به عنوان منطقه آزاد به منطقه آزاد بندر انزلی و کاسپین الحاق گردیده و این امر در دولت تثبیت و به مجلس ارسال شده است که در صورت تایید ظرفیت جدیدی برای اقتصاد و تجارت استان رقم خواهد خورد.

محمد خاطر نشان کرد : در خصوص صنایع دریا محور ،تبدیلی و شیلات  کمتر پرداخته شده که باید به این موارد بیشتر توجه شود .

وی در زمینه ظرفیت های گردشگری منطقه آزاد بندر انزلی گفت: آمار بالای ورود گردشگران به این نقطه نشان از ظرفیت خوب این منطقه دارد که باید ظرفیت های بیشتری ایجاد شود تا اقتصاد استان گیلان و به تبع آن اقتصاد کشور شکوفاتر شود .

وی از سایر مباحث در دست اقدام در منطقه آزاد انزلی نام برد و گفت: تسهیل مبادلات تجاری،پیگیری برای تاسیس بانک فرا مرزی و بورس بین الملل، تاسیس منطقه آزاد مشترک با کشورهای همسایه از جمله مواردی است که مد نظر قرار دارد.

توسعه راه‌ها و تهیه مسکن برای اقشار مختلف جامعه اولویت وزیر راه دولت جدید باشد
هم اکنون بخوانید

تمامی این ظرفیت ها زمانی ایجاد می شود که بتوانیم نیروی انسانی را انسجام دهیم و این نیروها با منابع مدیریتی به هم پیوند خورده و تعامل و همدلی بوجود آید و بحمدالله در  استان گیلان در بین مسوولین و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی این همدلی وجود دارد.

وی از زحمات دکتر علی اوسط اکبری مقدم تشکر کرد و گفت : در طول مدیریت ۱۴ ماهه ایشان فعالیت های خوبی در منطقه آزاد بندر انزلی انجام شده است .

گفتنی است در پایان این مراسم “عیسی فرهادی” به عنوان مدیر عامل منطقه آزاد بندر انزلی معرفی شد و از زحمات” علی اوسط اکبری مقدم “تکریم و قدردانی گردید.

انتهای پیام/

خبرنگار: طاهره ریحانی

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 2 =

دکمه بازگشت به بالا