جمعیت جهان در ۱۵ نوامبر به ۸ میلیارد نفر می‌رسد

سازمان ملل روز دوشنبه در گزارشی پیش‌بینی کرد که هند در سال ۲۰۲۳ از چین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشور روی زمین پیشی خواهد گرفت و انتظار می‌رود جمعیت جهان در ۱۵ نوامبر به هشت میلیارد نفر برسد.


آنتونیو گوترش، دبیر کل، بدون اشاره به جزئیات گفت: این نقطه عطف کلی جمعیت “یادآور مسئولیت مشترک ما برای مراقبت از سیاره مان و لحظه ای برای تأمل در مورد جایی است که هنوز به تعهدات خود نسبت به یکدیگر کوتاهی می کنیم.”


وی افزود: «این فرصتی است برای تجلیل از پیشرفت‌های بهداشتی که باعث افزایش طول عمر و کاهش چشمگیر میزان مرگ و میر مادران و کودکان شده است.»


پیش‌بینی وزارت امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد نشان می‌دهد که جمعیت جهان با کندترین سرعت خود از سال ۱۹۵۰ در حال رشد است.


این رقم باید در سال ۲۰۳۰ به ۸٫۵ میلیارد نفر و در سال ۲۰۵۰ به ۹٫۷ میلیارد نفر و در دهه ۲۰۸۰ به حدود ۱۰٫۴ میلیارد نفر برسد و تا سال ۲۱۰۰ در آن سطح ثابت بماند.


در این گزارش آمده است در حالی که کاهش خالص نرخ زاد و ولد در چندین کشور در حال توسعه مشاهده می شود، بیش از نیمی از پیش بینی افزایش جمعیت جهان در دهه های آینده در هشت کشور جمهوری دموکراتیک کنگو، مصر، اتیوپی، هند، نیجریه، پاکستان، فیلیپین و تانزانیا متمرکز خواهد بود.


انتهای پیام/

شروط بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا