ژاپن از کاشت برنج به سمت کاشت گندم و سویا می‌­رود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، به دلیل بالا رفتن قیمت جهانی گندم و غلات و همچنین اعلام خطر سازمان ملل برای کمبود غذادر آینده ،ژاپن وادار به خودکفایی شد.

وزارت کشاورزی و شیلات ژاپن گزارش داد، کشاورزان این کشور تولید برنج را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کاهش داده و به سمت کشت گندم و سویا رفته‌اند.

این اقدام به خاطر افزایش قیمت این محصولات در بازار جهانی ناشی از درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین بوده و باعث شده تا ژاپن در معرض کمبود این محصولات کشاورزی قرار گیرد. از ۴۷ استان در ژاپن ۳۷ استان اعلام کرده‌اند که می‌خواهند کشت برنج را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کاهش دهند.

از سال ۱۹۶۲ و بنا به اعلام این روزنامه ژاپن تودی، مصرف برنج در ژاپن همواره رو به کاهش بوده است، اما مصرف گندم و سویا در این کشور همچنان بالاست.

ژاپن ۸۰ درصد گندم و ۹۰ درصد سویای موردنیاز خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ وارد می‌کند و از زمان درگیری نظامی بین روسیه و اوکراین قیمت این محصولات به شدت افزایش یافته است.

وزارت کشاورزی ژاپن پیش‌بینی کرده که امسال فقط ۳۵ هزار هکتار در این کشور زیر کشت برنج برود و تولید آن به حدود ۶ میلیون و ۷۵۰ هزار تن خواهد رسید.

نهادهای بین‌المللی نظیر سازمان بین‌الملل و سازمان تجارت جهانی اخیرا بارها هشدار داده‌اند که بحران کمبود غذا ناشی از درگیری نظامی با اوکراین بسیار جدی است.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

سازمان بنادر و دریانوردی: پاناما متوجه اعمال و رفتار و آثار حقوقی و بین المللی علیه کشتی های ایران باشد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + سه =

دکمه بازگشت به بالا