سوئیس تمامی تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه را اجرا می‌کند

رئیس کنفدراسیون سوئیس امروز -دوشنبه- اعلام کرد که کشورش «تمامی» تحریم‌های اقتصادی اتحادیه اروپا از جمله علیه رئیس‌جمهوری روسیه را اعمال خواهد کرد.


به گزارش ایلنا به نقل از یورونیوز، «ایگنازیو کاسیس» رئیس کنفدراسیون سوئیس امروز -دوشنبه- اعلام کرد که کشورش «تمامی» تحریم‌های اقتصادی اتحادیه اروپا از جمله علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه را اعمال خواهد کرد.


 وی با تاکید بر این که سوئیس اعمال همه تحریم‌ها را پذیرفته است همچنین از مسدود کردن دارایی‌های روسیه در کشورش خبر داد.


کاسیس که در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو سخن می‌گفت، ضمن تاکید بر اینکه کشورش «این گام را با اعتقاد کامل، متفکرانه و بدون هرگونه ابهام» برمی‌دارد، یادآور شد که از سرگیری تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه «اقدامی در مقیاس بزرگ» از سوی کشورش است.


 


انتهای پیام/

سفارت آمریکا: ملزم به تامین امنیت کویت هستیم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا