
“سیدکمال هادیانفر” رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ف.انتظامی ج.ا.ا فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر و چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی را تبریک گفت.
به گزارش ایلنا، متن پیام به شرح زیر است:
این اعجاز بزرگ قرن و این پیروزی بی نظیر و این جمهوری اسلامی محتاج به حفظ و نگهداری است. “امام خمینی(ره)”
انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با رهبری داهیانه بنیان گذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) با تکیه بر از خودگذشتگی، شهامت، خون جوانان وطن، اراده فولادین ملت و الهام گرفتن از نهضت عاشورا شکل گرفت و مردمان ایران زمین برای تحقق آرمان هایشان با شعار “استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی” پا به میدان گذاشتن و لحظه ای از خواسته خود عقب نشینی نکردند.
اکنون در آستانه چهل و سومین سالگرد شکوهمند انقلاب اسلامی ، اینجانب ایام الله دهه مبارک فجر را به منظر مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، خانواده معظم شهدا ، جانبازان و ایثارگران و همه کارکنان خدوم پلیس راهنمایی و رانندگی تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال سعادت ، بهروزی و پیشرفت را برای ایران اسلامی مسئلت می نمایم.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ف.انتظامی.ج.ا.ا
سرتیپ پاسدار سیدکمال هادیانفر
انتهای پیام/