اولویت‌های پلیس امنیت در سال۱۴۰۰/ سال بد برای اراذل و حاملان سلاح غیرمجاز

سردار علی ذوالقدری در گفت‌وگو با ایسنا درباره اولویت‌های پلیس امنیت پایتخت در سال ۱۴۰۰ اظهارکرد:‌در سال جدید دو اولویت اصلی داریم که با اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی‌هایی که انجام داده‌ایم در مسیر تحقق آن حرکت خواهیم کرد.

وی ادامه داد:‌ اولین اولویت کنترل و برخورد با اراذل و اوباش است. طرح‌های ما در برخورد با اراذل و اوباش ادامه خواهد داشت علاوه بر آن با انجام اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی جدید و بانک اطلاعاتی که تشکیل داده‌ایم اقدام به کنترل و نظارت بیشتر بر این افراد می‌کنیم و با هرگونه اقدام از سوی آنان برخورد خواهیم کرد.

رییس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ با بیان اینکه در سال ۹۹ نیز ماموریت‌های پلیس در برخورد با اراذل و اوباش افزایش یافت، گفت:‌ در سالی که گذشت ۹ طرح میدانی برخورد با اراذل و اوباش را به مرحله اجرا درآوردیم که در مقایسه با سال ۹۸ افزایش داشت.

وی اولویت دوم را برخورد با حمل کنندگان، فروشندگان، قاچاقچیان و استفاده‌کنندگان  از سلاح‌های غیرمجاز اعلام و اظهارکرد:‌ این موضوع نیز جزو اعتماد نو به نقل از برنامه‌های جدی ما در سال ۱۴۰۰ است.

ذوالقدری تصریح کرد:‌ دغدغه‌های مردم مدنظر ما قرار دارد و با کسانی که بخواهند حقی از مردم ضایع کنند یا نظم و انضباط اجتماعی را برهم بزنند، قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

انتهای پیام  

مرگ یک کارگر در کارگاه ذوب قیر
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 12 =

دکمه بازگشت به بالا