منابع ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دولت برای راهبری جهش تولید

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه کشور،محمد باقر نوبخت با اعلام این خبر افزود: ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی، ۴۰ هزار میلیارد تومان منابع مختلف موجود در بودجه و همچنین سرمایه گذاری ۱۰۰ هزار میلیاردی شرکتهای دولتی بخشی از منابع قابل استفاده در راستای حمایت از پروژه‌هایی است که در راستای جهش تولید اولویت‌بندی خواهند شد.

رئیس ستاد اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی و راهبری جهش تولید گفت:  این منابع ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی جدای از منابعی است که می‌توان از طریق سیستم بانکی و هم چنین آورده بخش خصوصی در راستای تحقق اعتماد نو به نقل از برنامه‌های جهش تولید استفاده کرد.

 وی با بیان اینکه در یک اقدام فشرده در طی دو سال اخیر پیش‌نویس اولیه سند آمایش سرزمینی فراهم شده است گفت: استفاده از این سند نیز در تحقق سیاست جهش تولید بسیار موثر است.

رئیس سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه تاکید کرد: اواخر هفته جاری جلسه بعدی ستاد راهبری و اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی جهش تولید برگزار خواهد شد و در این جلسه ضمن دریافت نقطه نظرات دستگاه‌ها، گزارشی از ظرفیت و پتانسیلهای قابل توجه ۳۱ استان کشور نیز ارائه خواهد شد.

نوبخت با بیان اینکه در جلسه امروز ماموریت‌های پنج گانه برای دستگاه‌های مختلف عضو ستاد تعیین شد گفت: سیاست جهش تولید همراهی کننده اعتماد نو به نقل از برنامه‌های موجود و در دست اقدام است و بر این اساس دو اعتماد نو به نقل از برنامه اشتغال و تولید با هدف ایجاد یک میلیون شغل و همچنین تکمیل بیش از ۷۰۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در سال ۱۳۹۹ با قوت ادامه پیدا خواهد کرد.

گران‌ترین خودروی کشور چیست؟
هم اکنون بخوانید

رئیس سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه با تاکید بر تکمیل طرحهای اولویت دار نیمه کاره با هدف افزایش بهره‌وری پروژه‌ها در کشور گفت: منابع کشور بایستی به طرحهایی اختصاص یابد که اگر زودتر به بهره برداری برسند بخشی از نیازهای کشور را به صورت فوری بر طرف خواهند کرد. به عنوان مثال تکمیل آزاد راه تهران شمال حدود ۲۰ سال طول کشیده و ارزش منابع صرف شده به قیمت جاری حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان بود اما در نهایت با تخصیص ۳۰۰میلیارد تومان قطعه یک آزاد راه به بهره برداری رسید.

وی با اشاره به ظرفیتهای قابل توجه  بخش کشاورزی در حوزه تولید گفت: سال ۹۸ رشد اقتصادی ۸ درصدی در بخش کشاورزی محقق شد هرچند ما در این سال در حوزه نفت شاهد کاهش رشد بودیم اما بخش کشاورزی جهش قابل توجهی داشت به همین منظور اعتماد نو به نقل از برنامه هایی که از سوی وزارت جهاد کشاورزی ارائه می شود با پشتیبانی مالی سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه میتواند منجر به تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی شود.

گفتنی است در دومین جلسه ستاد اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی و راهبری جهش تولید اعضای ستاد از جمله نمایندگان قوه قضائیه، مرکز پژوهشهای مجلس، معاونت علمی و فناوری، بانک ‌مرکزی، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، مرکز آمار وسایر دستگاه های اجرایی ذیربط حضور داشتند.

در این جلسه پورمحمدی معاون اقتصادی سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه و همچنین دبیر ستاد اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی و راهبری جهش تولید گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه، مرکز پژوهشهای مجلس، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و قوه قضاییه ارکان اصلی ستاد  اعتماد نو به نقل از برنامه ریزی و راهبری جهش تولید هستند.

سفرهای دریایی خارجی، در انتظار پایان کرونا
هم اکنون بخوانید

پورمحمدی گفت: همچنین اعضای شورای اقتصاد به همراه چند نهاد انقلابی از جمله بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و سازمان بسیج مستضعفین نیز  به جمع این ستاد اضافه شده‌اند تا تحقق فرمایش مقام معظم رهبری هر چه سریع‌تر تمشیت شود.

وی افزود، معاونت‌های سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه از تمامی ظرفیت خود برای پیشبرد اهداف ستاد استفاده خواهند کرد،  همچنین روئسای سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه استانها نیز به عنوان بازوهای پیش برنده اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها تصویب شده در استانها ایفای نقش خواهند کرد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا