تأسیس آزمایشگاهی در ایران توسط هندوستان در پی شیوع کرونا


تأسیس آزمایشگاهی در ایران توسط هندوستان در پی شیوع کرونا

هندوستان به دنبال تاسیس آزمایشگاهی در ایران است تا از این طریق وضعیت اتباع هند قبل از خروج از ایران در این آزمایشگاه بررسی شود.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا به نقل از هندوستان تایمز، مقام‌های هند اعلام کردند قصد دارند آزمایشگاهی در ایران راه‌اندازی کنند تا وضعیت اتباع هند قبل از خروج از ایران در این آزمایشگاه بررسی شود.

وزیر بهداشت هند در این باره گفت: ما با دولت ایران در تماس هستیم و به دنبال عملی شدن تأسیس آزمایشگاه در آنجا هستیم و سایر تدارکات را ترتیب می‌دهیم تا بتوانیم اتباع هند را بازگردانیم. بازگرداندن اتباع هند مربوط به ما است ما راهبردی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم تا ببینیم چگونه می‌توان این مساله را به راحتی مدیریت کرد. 

وزیر امور خارجه گفت: موارد ابتلا در ایران به سرعت در حال افزایش است بنابراین ما باید نسبت به این روند بسیار مراقب باشیم.

 

نیروهای مسلح باید با قدرت پیش‌بینی نبردهای آینده، تصمیم‌سازِ نبردهای احتمالی باشند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + دو =

دکمه بازگشت به بالا