برای پیشگیری از انتقال کرونا در نانوایی‌ها چه کنیم؟

به گزارش ایسنا، برای پیشگیری از انتقال کرونا ویروس جدید در نانوایی‌ها باید مواردی را رعایت کنید؛ به طوری که اولا کارکنان نانوایی‌ها باید نسبت به علائم بیماری آگاه باشند و بدانند سرفه، تب و تنگی نفس از علامت‌هایی است که در بیمار مبتلا به بیماری کووید-۱۹، دیده می‌شود. بر این اساس کارکنانی که احتمالا این علائم را دارند، نباید در نانوایی حضور پیدا کنند.

همچنین کارکنان نانوایی‌ها باید از ماسک و دستکش در هنگام پخت نان استفاده کنند و از ورود افراد متفرقه به داخل کارگاه نانوایی جلوگیری کنند. کارکنان نانوایی‌ها باید هر نیم ساعت یکبار دست‌هایشان را به طور مکرر با آب و صابون بشویند و به طور روزانه تجهیزات و سطوح نانوایی را ضدعفونی کنند.

کارکنان نانوایی‌ها باید به صورت روزانه استحمام کرده و لباس‌های کارشان را بشویند.

در عین حال مشتریانی که به نانوایی می‌آیند، باید فاصله یک متری را از یکدیگر حفظ کنند و بهداشت فردی را هم رعایت کنند. همچنین توصیه می‌شود که تا حد امکان از پول نقد استفاده نکنند، اما حتما باید در نانوایی فردی مجزا برای دریافت پول از مشتریان حضور داشته باشد.

بنابر اعلام ستاد کشوری پیشگیری و مراقبت ویروس کرونا وزارت بهداشت، مردم اگر از رعایت موارد بهداشتی در نانوایی‌ها مطمئن نیستند، از نان صنعتی استفاده کنند.

انتهای پیام

از گردش مالی میلیاردی "مافیای کنکور" تا چالش‌های "آموزش مجازیِ دوران کرونا"
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − نه =

دکمه بازگشت به بالا