ذبیحی:‌ تشدید جنگ تجاری میان آمریکا و چین از مهم‌ترین اتفاقات ۲۰۱۹ بود

رضا ذبیحی در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این سوال که به نظر او مهم‌ترین اتفاق رخ داده در عرصه بین الملل در سال ۲۰۱۹ چه اتفاقی بود؟ گفت: جنگ تجاری میان آمریکا و چین که از سال ۲۰۱۸ به واسطه اقدامات دولت ترامپ آغاز شده بود، در سال ۲۰۱۹ تشدید شد و این رویداد جزو مهمترین و اصلی‌ترین رویدادهای عرصه روابط بین‌الملل محسوب می شود.

وی با بیان اینکه این رویداد نشان از نگرانی ایالات متحده از رشد فزاینده اقتصاد چین است، افزود: دولت‌ ترامپ درصدد است به نوعی سیاست‌های مرکانتیلیستی را احیا و پیگیری کند و این مورد اگر چه ممکن است باعث بهبود شاخص‌های وضعیت اقتصادی آمریکا شود، ولی تنش‌ها و تعارض‌های زیادی را در عرصه بین‌المللی برای این کشور ایجاد می‌کند که در یک تحلیل سود و زیان شاید در نهایت به ضرر این کشور تمام شود.
ذبیحی با اشاره به اینکه تشدید جنگ تجاری میان آمریکا و چین همراه با اتفاقاتی نظیر برگزیت شده است، گفت: آمریکا علاوه بر سخت‌گیری بر چین در عرصه تجاری با اروپا نیز در این زمینه تعارضاتی پیدا کرده است و هم‌زمان قصد انعقاد موافقتنامه تجاری جدید با انگلیس بلافاصله پس از برگزیت را دارد که همه اینها نشان دهنده تلاش دولت ترامپ برای ایجاد نظم تجاری جدیدی در عرصه بین‌المللی است.

 انتهای پیام 

پیام تسلیت سید محمد خاتمی به علیرضا محجوب
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − دو =

دکمه بازگشت به بالا