اطلاعیه روابط عمومی ریاست‌جمهوری درباره مطالب مطرح شده در یک برنامه تلویزیونی


اطلاعیه روابط عمومی ریاست‌جمهوری درباره مطالب مطرح شده در یک اعتماد نو به نقل از برنامه تلویزیونی

روابط عمومی ریاست جمهوری در خصوص مطالب مطرح شده در اعتماد نو به نقل از برنامه «بدون توقف» شبکه ۳ سیما توضیحاتی را منتشر کرد.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا،‌ روابط عمومی ریاست جمهوری برخی مطالب ذکر شده در اعتماد نو به نقل از برنامه «بدون توقف» شبکه ۳ سیما را شامل «ابهام آفرینی، اتهام و دروغ» علیه دولت خواند و برای اطلاع مردم، در سه محور توضیحاتی را منتشر کرد.

اعتماد نو به نقل از برنامه «بدون توقف» حدود ساعت ۲۰ تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه شامگاه پنجشنبه بیست و یکم شهریور ماه از شبکه ۳ سیما پخش شد.

اطلاعیه روابط عمومی ریاست جمهوری در خصوص مطالب کذب مطرح شده در اعتماد نو به نقل از برنامه فوق، تصریح کرده است:

۱) گفته شد که «شورای عالی هماهنگی اقتصادی» با پیشنهاد رئیس جمهور به رهبری تشکیل شده که صحت ندارد. پیشنهاد از طرف رئیس جمهور یا دولت نبوده، بلکه رهبری معظم انقلاب شخصاً در مورد ایجاد چنین تشکیلات جدیدی تصمیم گیری نمودند.

۲) گفته شد که در «شورای عالی هماهنگی اقتصادی» دو قوه مقننه و قضائیه به دولت کمک می‌کنند و هر چه نظر رئیس جمهور باشد، آن دو قوه هم حمایت می‌کنند، که به هیچ عنوان واقعیت ندارد. مطالب لازم در شرایط تحریم فعلی مطرح می‌شود و هر مورد که نظرات سه قوه به اتفاق تصویب شود و مخالف قانون نباشد اجرا می‌شود و در سایر موارد نیز در صورت موافقت رهبر معظم انقلاب ابلاغ می‌شود.

۳) گفته شد که در این شورا طرح دادگاه‌های جدید علیه اخلال اقتصادی بدون در نظر گرفتن قوانین مربوط به آیین دادرسی به رهبری پیشنهاد داده شد و ایشان موافقت کردند، که این هم کاملاً برخلاف واقع است.

اسرائیل با هیچ توافقی مخالف نیست
هم اکنون بخوانید

رئیس قوه قضائیه وقت طرحی را در جلسه مطرح کردند که ایرادهای فراوانی به آن طرح در همان جلسه مطرح شد.

پس از آن جلسه، رئیس قوه قضائیه وقت، طرح‌شان را مستقیم برای رهبری فرستادند و معظم‌له نیز تأیید کردند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 16 =

دکمه بازگشت به بالا