
هوایی ارتش سوریه شامگاه پنجشنبه با موشکهای متخاصم رژیم صهیونیستی که نقاطی در حومه دمشق را هدف قرار داده بود، مقابله کرده و برخی آنها را ساقط کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از سانا، پدافند هوایی ارتش سوریه شامگاه پنجشنبه با موشکهای متخاصم رژیم صهیونیستی که نقاطی در حومه دمشق را هدف قرار داده بود، مقابله کرده و برخی آنها را ساقط کرد.
یک منبع نظامی گفت که حدود ساعت ۲۳ و دو دقیقه شامگاه پنجشنبه به وقت محلی، دشمن صهیونیستی از شمال جولان اشغالی سوریه نقاطی در اطراف حومه غربی دمشق را مورد حمله هوایی قرار داد، پدافند هوایی ارتش سوریه با موشکهای متخاصم رژیم صهیونیستی مقابله و بیشتر موشکها را سرنگون کرد. همچنین این حمله تنها منجر به وقوع خسارت مادی شد.
پدافند ارتش سوریه در تاریخ نهم ماه میلادی جاری نیز با تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی از شمال لبنان که نقاطی را در منطقه میانه سوریه هدف قرار داده بود، مقابله کرد.
انتهای پیام/
