شعب ویژه رسیدگی به گرانی‌های بازار در خوزستان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، صادق جعفری چگنی در نشستی با حضور معاون حقوق عامه دادستانی، مدیر کل تعزیرات و جمعی از مسوولان مرکز خوزستان، اظهار کرد: عوامل اصلی افزایش قیمت کالاهای اساسی باید به سرعت شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شوند.

او گفت: همچنین تخلف های برخی کشتارگاهها طی روزهای ابتدای سال باید پیگیری و به نتیجه برسد تا از اتفاق های مشابه در مناسبت‌های دیگر ازجمله ماه مبارک رمضان پیشگیری شود.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز افزود: معاونت حقوق عامه دادستانی مکلف به پیگیری‌های قضایی در خصوص نظارت بیشتر و مستقیم سازمان‌های نظارتی بر عوامل توزیع کالاهای اساسی و برخورد جدی و قاطع با افراد متخلف در کوتاه‌ترین زمان است.

جعفری چگنی بیان کرد: دادستانی مرکز استان با توجه به اهمیت معیشت مردم به‌طور مستمر بر حفظ حقوق مردم نظارت دارد و به‌صورت ویژه شعبی را به این جرایم اختصاص خواهد داد.

لازم به ذکر است که این کار گروه جمعه ۱۹ فروردین ماه به ریاست دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان به صورت فوق‌العاده تشکیل و به بررسی علل افزایش قیمت‌های اخیر در کالاهای اساسی مردم پرداخت./انتهای پیام

 

 

بیشتر بخوانید

روند نزولی رشد پایه پولی در سال 1400
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هجده =

دکمه بازگشت به بالا