اسکان بیش از ۹۰۰ هزار فرهنگی در مراکز اقامتی فرهنگیان سراسر کشور

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برپایی نمایشگاه‌های بومی و محلی در کنار پایگاه‌های اسکان فرهنگیان گفت: از ابتدای سال جدید تا کنون، بیش از ۹۰۰ هزار فرهنگی از خدمات مراکز اقامتی و محل اسکان فرهنگیان در استان‌های مختلف برخوردار شدند.


به گزارش ایلنا، گودرز کریمی‌فر در خصوص آمار طرح اسکان فرهنگیان از ابتدای نوروز تاکنون در سراسر کشور، اظهار کرد: بیش از یک میلیون و ۴۲۱هزار و ۳۹۲نفرروز از مراکز اسکان فرهنگیان استفاده کرده‌اند. 


وی ادامه داد: ۸۹۷هزار و ۸۷۹نفر در قالب ۲۴۴هزار و ۴۰۱خانوار در مراکز اقامتی فرهنگیان اسکان یافته‌اند. 


کریمی‌فر افزود: بیش‌ترین پذیرش مسافرین نوروزی تا امروز، به ترتیب به استان‌های خراسان رضوی، فارس، اصفهان، قم، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، یزد کرمان و لرستان اختصاص دارد. 


وی از برپایی نمایشگاه‌های بومی و سنتی در کنار پایگاه‌های اسکان فرهنگیان در سراسر کشور خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها به منظور آشنایی مسافران با فرهنگ و سنن محلی در راستای افزایش ماندگاری سفر و بهره‌مندی از دستاوردهای قومی و محلی استان و شهرستان برگزار شده که خوشبختانه با استقبال خوبی از سوی مسافران نوروزی مواجه شده است.


 


انتهای پیام/

خسروی‌وفا: سجادی و صالحی امیری پیشنهاد حضور در کمیته را به من دادند/ متمرکز روی حضور در کمیته ملی المپیک خواهم بود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده + بیست =

دکمه بازگشت به بالا