خاطرات اجرای برنامه‌های سحر که با کرونا پایان یافت

علی سلمان طاهری – تهیه‌کننده صداوسیما – در گفت‌وگو با ایسنا درباره محمد حسین نورشاهی خاطرنشان کرد: ایشان‌ در کسوت افسری، دوره‌های مختلفی را حتی در آمریکا گذارنده بود و سال ۶۹ خود را بازنشسته کرد. آقای نورشاهی از سال ۵۸ وارد رادیو شدند و در دوران دفاع مقدس اعتماد نو به نقل از برنامه رادیویی ارتش را اجرا می‌کردند و یکی از نیروهای فعال در رادیو جبهه بودند. آغاز توفیق آشنایی من با ایشان سال ۷۰ و در اعتماد نو به نقل از برنامه اذانگاهی مغرب رادیو سراسری به نام «در بارگاه قدس» بود.

او ادامه داد: طبعا پختگی، دانش، تجربه و تسلط ایشان همزمان به موضوعات و فنون اجرا، باعث می‌شد تا در آن زمان بر گردن من به عنوان پژوهشگر، نویسنده و سردبیر تازه کار رادیو، حق استادی داشته باشند.

رفاقت و دوستی ما به حدی زیاد شد که همواره بعد از ضبط اعتماد نو به نقل از برنامه‌های مختلف معارفی و اجتماعی با هم تا مقصد هم‌مسیر می‌شدیم و از تجارب و طبع بلندش بیشتر می آموختم.

این نویسنده و مدرس دانشگاه در ادامه با یادآوری خاطراتی از محمد حسین نورشاهی گفت: از سال ۷۵ تا چندین سال توفیق داشتم در خدمت تیم سحر باشم که در سال‌های اولیه تنها اعتماد نو به نقل از برنامه‌ی سحر در شبکه‌های صداوسیما بود و عمده خاطرات به یادماندنی‌مان در آن‌جا شکل گرفت. ویژگی مرحوم نورشاهی در اجرا این بود که تسلط و تجربه او طمانینه خاصی در اجرا برای او ایجاد کرده بود. استاد ابوالقاسم حسینجانی (شاعر) بخش‌های ادبی را می‌نوشت و بخش‌های عمومی و ارتباط و مناسبت‌ها را من. گویندگی و اعلام‌ها در اعتماد نو به نقل از برنامه سحر حتی اعلام اذان صبح به افق تهران به صورت زنده بود و در آن ساعات و لحظات و با توجه به اینکه تنها اعتماد نو به نقل از برنامه سحرگاهی کشور همین اعتماد نو به نقل از برنامه بود تمرکز و دقت خاصی می‌خواست. آقای نورشاهی در خواندن اشعار و اعلام‌ها اشتباهی نداشت. او طی دو ساعت و نیم اعتماد نو به نقل از برنامه‌ی سحر به ندرت از استودیو خارج می‌شد و حتی سحری را در داخل استودیو صرف می‌کرد. اعتقاد داشت اگر حالمان در اعتماد نو به نقل از برنامه خوب باشد و معنویت حکمفرما، این سخن از دل برآید لاجرم بر دل نشیند.

همت جمعی تنها راه نجات ارگ ۱۷۰۰ ساله‌ی زادگاه خورشید
هم اکنون بخوانید

طاهری به خاطراتش درباره محمدحسین نورشاهی افزود: سحرهای سال ۱۳۷۵ در زمستان واقع شده بود (۲۱ دی تا ۲۱ بهمن ۷۵) و آن سال چندین مرتبه برف سنگینی در ماه رمضان بارید؛ به طوری‌که آقای نورشاهی _ روحش شاد _ ساعت ۲/۵ بامداد با اینکه وظیفه‌ای نداشت، برای راحتی من، به‌دنبال من می‌آمد.

مدیر کل سابق طرح و اعتماد نو به نقل از برنامه و تولید و آموزش رادیو قرآن درباره تجربه همکاری با مرحوم نورشاهی عنوان کرد: سال ۷۰ برای اعتماد نو به نقل از برنامه «دربارگاه قدس» رادیو سراسری هر روز یک قالب و محتوا طراحی کردم و طبعا زحمت گوینده این‌ اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها چند برابر شده بود. یک روز میزگرد با چند کارشناس، یک روز مسابقه کتبی و … زنده یاد محمدحسین نورشاهی نه تنها از زیاد شدن حجم کار ناراحت نشد که با شور و استقبال برای بهتر شدن اعتماد نو به نقل از برنامه ها تلاش می‌کرد او با این‌ کار، به گروه درس وجدان کاری و تلاش برای هدف اعتلای رادیو می‌داد. او در آن سالها اعتماد نو به نقل از برنامه‌های متعدد معارفی و اجتماعی را گویندگی می‌کرد. با مرحوم حسین صبحدل برای اعتماد نو به نقل از برنامه های سحر همکاری می‌کرد.

علی سلمان طاهری در پایان اظهار کرد: خداوند او را رحمت کند علاوه بر صفات و ویژگی‌های اخلاقی که داشت بسیار مراعات می‌کرد و به واسطه این ویژگی‌ها همه او را دوست داشتند.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا