به گزارش ایسنا رئیس جمعیت هلال احمر و رئیس سازمان مدیریت بحران عصر روز گذشته به منظور افزایش و توسعه تعاملات میان دو مجموعه با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند. در این دیدار ساز و کار اجرایی کردن قانون جدید مدیریت بحران، آئین نامه ها و دستورالعمل های اجرایی مطرح و در خصوص پیگیری نیازهای جمعیت هلال احمر در زمینه تقویت ذخایر امدادی، تجهیزات تخصصی و ناوگان امدادی بحث و تبادل نظر شد.
کریم همتی – رئیس جمعیت هلال احمر – در این دیدار ضمن تشریح اقدامات جمعیت هلال احمر در زمینه پیشگیری و پاسخگویی به بحران ها و با تاکید بر اینکه در صورت حمایت دولت، شارژ انبارهای هلالاحمر به سرعت انجام خواهد شد، گفت: بر اثر بروز حوادث گذشته تقریبا انبارهای جمعیت خالی شده بود که با دستور رئیس جمهوری و تامین اعتبارات حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از انبارها پر شده است اما هنوز با شرایط ایده آل فاصله داریم.
وی با اشاره به اهمیت آموزش در سیاست های امدادی این نهاد اظهارکرد: خانههای هلال و توسعه آموزش های همگانی در قالب تولید محتوا در فضای مجازی و رسانه ها از جمله موضوعاتی است که در جمعیت هلالاحمر به شکل ویژهای به آن ها پرداخته شده است.
همتی با بیان اینکه خرید دو فروند بالگرد و شارژ انبارها در دستور کار است، گفت: از سازمان مدیریت بحران تقاضا داریم تا سوله و اماکن متعلق به مدیریت بحران در مناطق استان تهران به همراه ادوات سنگین در استان ها و سایر منابع موجود خود را در اختیار جمعیت هلال احمر قرار دهد تا بتوانیم در مواقع بحران با کیفیت بیشتری پاسخگو باشیم.
ارائه آموزشهای امدادی به دانشآموزان
رئیس جمعیت هلالاحمر با بیان اینکه یکی از اهداف ما ارائه آموزش های امدادی و داوطلبانه در تمامی مقاطع تحصیلی است، گفت: جمعیت هلال احمر در ۱۷ استان به سربازان ۴۰ پادگان آموزش ارائه کرده و ارائه آموزش ها در تمامی پایه های مدارس هم در حال انجام است.
او با بیان این که استفاده از ظرفیت بالگردهای هلال احمر در اطفای حریق بلامانع است، اظهارکرد: ما در جمعیت هلال احمر نیازمند تقویت ظرفیت بالگردهای امدادی هستیم که امیدواریم با پیگیری های انجام شده این کمبود هرچه سریعتر برطرف شود.
ضرورت ارتقای روشهای توزیع کمکهای امدادی در زمان حوادث
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در این دیدار با بیان اینکه جمعیت هلال احمر به عنوان متولی اصلی کمک رسانی اجرایی کشور در زمان بحران ها است، گفت: با توجه به این وظیفه خطیر، این نهاد نیازمند انجام اقداماتی در جهت افزایش اعتماد عمومی نسبت به خود است.
اسماعیل نجار تاکید کرد: ارتقای روشهای توزیع کمکها، افزایش ایجاد ساختاری منسجم و منظم برای ساماندهی و دریافت کمک های مردمی میتواند در امدادرسانی سریع به حادثه دیدگان تاثیر بسیار زیادی بگذارد.
وی با اشاره به آتش سوزی ها در تابستان تاکید کرد: در سال های اخیر، تغییر اقلیم باعث وقوع حوادث طبیعی زیادی از جمله آتش سوزی شده است. از این رو با وجود این مشکل جهت اطفای حریق سریع و جلوگیری از پیشروی آتش به سایر مناطق، استفاده از ظرفیت بالگردهای هلال احمر در این موضوع بسیار حائز اهمیت است.
نجار همچنین با اشاره به پشتیبانی و تقویت انبارهای هلال احمر اظهار کرد: تامین تجهیزات مورد نیاز از طریق این انبارها میتواند در مواقع حساس و بحرانی درصد بسیار بالایی از مشکلات را مرتفع و آمادگی پاسخگویی به حوادث و بحران های احتمالی را هم تقویت کند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تقدیر از عملکرد جمعیت هلالاحمر درزمینه پیشگیری و پاسخگویی به حوادث، بر ضرورت همکاری سازمان مدیریت بحران کشور و جمعیت هلالاحمر برای مقابله با سوانح و کاهش اثرات حوادث طبیعی تاکید کرد.
انتهای پیام