شروع فصل جدید «هفت» با بررسی پولهای آلوده در سینما

به گزارش ایسنا، هفتاد و چهارمین قسمت از اعتماد نو به نقل از برنامه سینمایی هفت که با پخش فصل جدید آن مصادف شده است، با اجرای محمد حسین لطیفی و با حضور دو تن از تهیه کنندگان سینما به موضوع پولهای آلوده در سینما می پردازد. داریوش باباییان و محمد درمنش مهمانان جمعه شب اعتماد نو به نقل از برنامه سینمایی هفت همزمان با روز ملی سینما هستند.

در میز نقد (سینمای بین الملل) از این اعتماد نو به نقل از برنامه با حضور سه منتقد ـ جواد طوسی، مسعود فراستی و شاهین شجری کهن ـ فیلم سینمایی «آوای وحش» نقد خواهد شد.

میز فیلم سینمایی به «لتیان» اختصاص دارد که علی تیموری ـ کارگردان این فیلم ـ مهمان اعتماد نو به نقل از برنامه خواهد بود.

میز فیلم انیمیشن از اعتماد نو به نقل از برنامه سینمایی هفت به داش آکل می پردازد. بهرام عظیمی کارشناس انیمیشن به همراه مرتضی نائیجی (کارگردان این انیمیشن) و هاجر مهاجرانی کارگردان، مهمانان این بخش هستند.

میز رسانه های اعتماد نو به نقل از برنامه هفت هم با حضور ایزدمهر آفرین، پژمان کریمی و آرش فهیم برپا می شود.

اعتماد نو به نقل از برنامه سینمایی «هفت» امشب جمعه ـ ۲۱ شهریور ماه ـ حدود ساعت ۲۳ و ۵۰ دقیقه روی آنتن می رود.

این اعتماد نو به نقل از برنامه به تهیه کنندگی مجتبی امینی با حضور مسئولان، نویسندگان ، بازیگران، منتقدان و کارگردانان سینما و با اجرای محمد حسین لطیفی به بررسی سینمای ایران می پردازد.

انتهای پیام

بازیگران جدید در «هم گناه» مصطفی کیایی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − چهارده =

دکمه بازگشت به بالا