زلنسکی در داووس با طرح ادعاهایی علیه ایران، اروپا را نیز به بی‌عملی متهم کرد

رئیس‌جمهور اوکراین در سخنرانی خود در مجمع جهانی اقتصاد، با نادیده گرفتن واقعیت‌های ناآرامی‌های ایران، اتهام‌هایی را متوجه تهران کرد و از رویکرد اروپا انتقاد کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، روز پنجشنبه پس از دیدار با دونالد ترامپ، در سخنرانی خود در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس، ادعاهایی را علیه ایران مطرح کرد و همزمان عملکرد اروپا را مورد انتقاد قرار داد.

زلنسکی با اشاره به اعتراضات اخیر در ایران، بدون توجه به اقدامات خشونت‌آمیز عناصر تروریستی و عوامل نفوذی، مدعی شد این اعتراضات «به خون کشیده شد» و جامعه جهانی در قبال آن واکنش مؤثری نشان نداد. او همچنین ادعا کرد که کمک‌های بین‌المللی به مردم ایران کافی نبوده است.

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه، بدون اشاره به نقش عوامل خارجی در ایجاد ناامنی، مدعی شد تأخیر سیاستمداران جهانی در واکنش، موجب افزایش تلفات انسانی در جریان این ناآرامی‌ها شده است. وی همچنین با لحنی مداخله‌جویانه ادعا کرد تداوم ثبات در ایران می‌تواند پیام نادرستی به دیگر کشورها منتقل کند.

این در حالی است که اعتراضات اخیر در ایران، در ابتدا به‌صورت مسالمت‌آمیز و با مطالبات معیشتی و اقتصادی در تهران و برخی شهرها شکل گرفت و دولت نیز اعلام کرد این اعتراضات را به رسمیت می‌شناسد. با این حال، بنا بر گزارش‌های رسمی، ورود عناصر مسلح و گروه‌های تروریستی موجب تبدیل بخشی از این تجمعات به اغتشاش و کشتار شهروندان بی‌گناه شد.

در همین زمینه، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، پیش‌تر با تشریح ابعاد ناآرامی‌ها اعلام کرده بود شواهد متقنی از نقش تروریست‌ها در تیراندازی به مردم و نیروهای پلیس وجود دارد. وی تأکید کرده بود هدف این اقدامات، افزایش تلفات و کشاندن بازیگران خارجی به درگیری داخلی ایران بوده است.

امیرعبداللهیان: آمریکا از ابتدای جنگ غزه دائما به ایران پیام می‌داد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 13 =

دکمه بازگشت به بالا