یانیک سینر ایتالیایی با شکست فلیکس اوژه–آلیاسیم در نیمهنهایی تنیس آزاد آمریکا، به دیدار پایانی مقابل کارلوس آلکاراس رسید و رکورد جوانترین تنیسور تاریخ با حضور در فینال هر چهار گرنداسلم یک فصل را ثبت کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، یانیک سینر ایتالیایی و بخت شماره یک قهرمانی، در نیمهنهایی تنیس آزاد آمریکا موفق شد فلیکس اوژه–آلیاسیم کانادایی را با نتیجه ۳ بر ۱ شکست دهد. او تنها ست دوم را واگذار کرد و در ستهای اول، سوم و چهارم برنده شد تا به دیدار نهایی برسد.
این فینال، پنجمین حضور متوالی سینر در گرنداسلمهاست. آخرین بار او در ویمبلدون ۲۰۲۴ در مرحله یکچهارم نهایی مغلوب دنیل مدودف روس شد. سینر همچنین پیشتر در دو فینال مقابل آلکاراس یک پیروزی و یک شکست داشته است.
سینر چهارمین و جوانترین تنیسور تاریخ است که در یک فصل به فینال هر چهار تورنمنت گرنداسلم میرسد؛ رکوردی که پیشتر روجر فدرر (۲۰۰۶، ۲۰۰۷، ۲۰۰۹)، نواک جوکوویچ (۲۰۱۵، ۲۰۲۱، ۲۰۲۳) و رود لاور (۱۹۶۹) ثبت کرده بودند.
دیدار فینال بین سینر و آلکاراس یکشنبه برگزار خواهد شد و برنده علاوه بر قهرمانی، صدرنشین جدید ردهبندی ATP خواهد شد. منابع خبری از حضور دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، در ورزشگاه برای تماشای بازی خبر دادهاند.
در بخش زنان، امروز آرینا سابالنکا از بلاروس، زن شماره یک تنیس جهان، در فینال برابر آماندا آنیسیمووا از آمریکا قرار میگیرد.
