عارف: با راهبرد عزت، حکمت و مصلحت مذاکره می‌کنیم

معاون اول رئیس‌جمهور با تقدیر از بنگاه‌های تولیدی و زنجیره توزیع کشور در تأمین آرامش و امنیت اقتصادی مردم طی جنگ ۱۲ روزه، بر اهمیت استمرار واگذاری امور به بخش خصوصی و انعطاف‌پذیری اقتصادی کشور تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، محمدرضا عارف در نشست با مدیران بنگاه‌های بزرگ توزیع مایحتاج عمومی، با اشاره به نقش بی‌بدیل جبهه اقتصادی در تداوم آرامش جامعه در روزهای دشوار جنگ ۱۲ روزه اظهار کرد: دستاوردهای شما در حوزه اقتصادی و اجتماعی کمتر از حوزه دفاعی نبود و هسته مستحکم مردم و بازار موجب حفظ انسجام ملی شد.

عارف با اشاره به کارنامه موفق تولیدکنندگان و اصناف در تأمین کالاهای اساسی، اظهار داشت: شبانه‌روزی بودن پشتیبانی جبهه اقتصادی سبب شد هیچ کمبودی در بازار رخ ندهد و مردم بی‌دغدغه مایحتاج خود را تأمین کردند. به گفته وی، فرهنگ کمک و همدلی بازاریان، حضور گرم اصناف و کاهش داوطلبانه قیمت‌ها و حتی توزیع رایگان کالا در برخی مناطق محروم، الگویی ستودنی برای کل کشور شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به پیش‌بینی‌های اقتصادی دولت چهاردهم و تدوین برنامه اقتصاد جنگی، افزود: امروز، تجربه موفق بخش خصوصی در تولید و توزیع کالاهای اساسی باید به راهبردی ثابت تبدیل شود و مطالبات مالی این بخش نیز باید به‌درستی پیگیری گردد.

عارف در این جلسه همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت نهادهای اقتصادی بخش خصوصی در حوزه بین‌المللی، ارتباط بیشتر با کشورهای همسایه، ذخیره‌سازی و خودکفایی تأکید کرد و خواستار برنامه‌ریزی جامع برای جبران ناترازی‌های برق و آب با تکیه بر انرژی خورشیدی شد.

آژانس عبور ذخایر آب سنگین ایران از ۱۳۰ تن را تایید کرد
هم اکنون بخوانید

وی با اشاره به موفقیت کامیون‌داران و پیوستن اصناف برای تضمین امنیت کالایی حتی در سخت‌ترین شرایط، اظهار داشت: نگاه دولت تقویت و واگذاری امور به بخش خصوصی است و باید تصمیمات اقتصادی متناسب با مسئولیت‌ها، میدانی و مستقل باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان با تقدیر مجدد از بنگاه‌ها و زنجیره‌های توزیع موفق، تصریح کرد: آرامش امروز جامعه، ثمره تلاش و همبستگی جبهه اقتصادی و ظرفیت مردم ایران است؛ مدیریت این شرایط باید تداوم یابد و راهبرد دولت، تضمین امنیت و رفاه مردم با بهره‌گیری از همه فرصت‌های داخلی و خارجی خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 1 =

دکمه بازگشت به بالا