تفویض اختیارات دولت به وزرا، استانداران و نمایندگان ویژه رئیس‌جمهور

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، اعلام کرد که هیئت دولت اختیارات قابل تفویض خود را به وزرا، معاونان رئیس‌جمهوری و استانداران واگذار کرده و تصمیمات نمایندگان ویژه رئیس‌جمهوری نیز در حکم تصمیمات شخص رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مهاجرانی در گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به جلسه اخیر دولت توضیح داد که این تغییرات با هدف ارتقای کیفیت خدمات و تسریع روند تصمیم‌گیری‌ها انجام شده است. وی همچنین به رویکرد محله‌محوری و نقش مراکز محلی مانند مساجد، مدارس و مراکز بهداشتی در مدیریت بحران تأکید کرد.

سخنگوی دولت افزود که با حذف ممنوعیت واردات برنج، بازار این کالا به مدیریت بهتری دست خواهد یافت. درباره امنیت مناطق اطراف تاسیسات هسته‌ای، او خاطرنشان کرد که هیچ خطری مردم را تهدید نمی‌کند و آنان می‌توانند به زندگی عادی خود ادامه دهند.

مهاجرانی همچنین از افزایش گشت‌های امنیتی در ساعات شبانه خبر داد و از تلاش‌های نیروهای مردمی و بسیج قدردانی کرد. درباره کسب‌وکارها، تأکید شد که تمام مجوزهای صادرشده تا سه ماه آینده به‌صورت خودکار تمدید می‌شود. صندوق بازنشستگی نیز بر تداوم پرداخت حقوق خرداد تأکید کرد.

وی درباره مسائل اقتصادی گفت که موضوع سه‌نرخی شدن گازوئیل فعلاً منتفی شده است و از اخلاق‌مداری اصناف قدردانی کرد. همچنین فعالیت سه‌شیفت کشتارگاه‌ها برای تأمین گوشت قرمز و عرضه آن ادامه دارد.

سخنگوی دولت اعلام کرد که پویش ارائه سوخت رایگان در برخی جایگاه‌های استان‌های مختلف کشور آغاز شده و بیانیه حمایت اهل سنت بلوچ از رهبری انقلاب، پیام همبستگی ملی را تقویت می‌کند.

در پایان، مهاجرانی اشاره کرد که در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی تاکنون ۵۵ زن و کودک شهید و ۲۰۹ مصدوم شده‌اند و برخی پایگاه‌های اورژانس و کادر درمان آسیب دیده‌اند.

ایران: غنی‌سازی ۶۰ درصدی اورانیوم طبق NPT ممنوع نیست
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا