تل‌آویو در تیررس پهپادها و موشک‌های ایران

در ادامه عملیات «وعده صادق ۳»، سپاه پاسداران با شلیک صدها پهپاد و موشک بالستیک، اهدافی حساس در شهرهای اشدود و تل‌آویو از جمله فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، در جریان مرحله جدیدی از عملیات «وعده صادق ۳» که با هدف در هم شکستن توان تهاجمی رژیم صهیونیستی انجام می‌شود، موج گسترده‌ای از پهپادهای انتحاری و موشک‌های بالستیک نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آسمان تل‌آویو را درنوردیدند و به اهداف از پیش تعیین‌شده در این شهر و مناطق اطراف اصابت کردند.

تصاویر منتشرشده از محل اصابت‌ها نشان می‌دهد که چندین نقطه در تل‌آویو، اشدود، بت‌یام و رِخووت مورد هدف مستقیم موشک‌ها و پهپادهای ایرانی قرار گرفته‌اند. شبکه ۱۴ اسرائیل تأیید کرده است که دست‌کم ۱۴ اصابت در رخووت و ۱۲ اصابت در بت‌یام ثبت شده و معاریو نیز از برخورد مستقیم شش موشک ایرانی به تل‌آویو خبر داده است.

در این مرحله از عملیات، برخلاف موج قبلی که پالایشگاه حیفا هدف قرار گرفته بود، تمرکز روی مراکز حساس و زیرساخت‌های نظامی و لجستیکی در مرکز سرزمین‌های اشغالی قرار داشته است. یکی از اهداف اصلی این حمله گسترده، فرودگاه بن‌گوریون اعلام شده است.

سامانه‌های پدافند هوایی چندلایه رژیم صهیونیستی در مهار موج گسترده حملات توفیق چندانی نداشتند و بسیاری از پهپادها و موشک‌ها به اهداف خود برخورد کرده‌اند. فعال شدن همزمان آژیرهای هشدار در تل‌آویو، اشدود و شهرک‌های اطراف بیانگر گستردگی دامنه حملات و میزان اصابت‌هاست.

این عملیات پاسخی به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی علیه خاک ایران محسوب می‌شود و طبق اعلام منابع رسمی، در چارچوب «حق مشروع دفاعی» در برابر حملات خارجی صورت گرفته است.

قدرت نظامی، اقتصادی، فرهنگی و انسجام داخلی؛عوامل بازدارنده در برابر اقدامات خصمانه آمریکا
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + 7 =

دکمه بازگشت به بالا