آیتالله خامنهای در پی حمله مرگبار بامداد امروز رژیم صهیونیستی، با صدور پیامی خطاب به ملت ایران تأکید کردند که دست قدرتمند نیروهای مسلح، رژیم را مجازات خواهد کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی جنایت بامداد امروز رژیم صهیونیستی علیه مراکز غیرنظامی کشور، پیامی خطاب به ملت ایران صادر کردند و با اشاره به ذات خبیث رژیم اشغالگر، وعده مجازاتی سخت برای عاملان این جنایت دادند.
رهبر انقلاب در این پیام با اشاره به شهادت شماری از فرماندهان و دانشمندان کشور در این حمله، خاطرنشان کردند: «رژیم صهیونی در سحرگاه امروز، دست پلید و خونآلود خود را به جنایتی در کشور عزیزمان گشود و ذات خبیث خود را با زدن مراکز مسکونی بیش از گذشته آشکار کرد. رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد.»
ایشان تأکید کردند: «دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذنالله.»
رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه جایگزینان فرماندهان شهید بلافاصله وظائف خود را ادامه خواهند داد، افزودند: «رژیم صهیونی با این جنایت، برای خود سرنوشت تلخ و دردناکی تدارک دید و آن را قطعاً دریافت خواهد کرد.»
