استعفای شوک‌آور در کره جنوبی؛ نخست‌وزیر برای انتخابات کنار رفت!

“هان داک-سو” نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی استعفا داد تا راه برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ماه آینده هموار شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، در اقدامی غافلگیرکننده، “هان داک-سو” از سمت خود به عنوان نخست‌وزیر و رئیس‌جمهور موقت کره جنوبی استعفا داد. این استعفا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۳ ژوئن (۱۳ خرداد) صورت گرفته است.

هان در بیانیه استعفای خود تأکید کرد: “این تصمیم را گرفتم تا بتوانم تمام توان خود را برای غلبه بر بحران‌های پیش روی کشور به کار بگیرم.” بر اساس قوانین انتخاباتی کره جنوبی، وی می‌بایست تا ۴ می (۱۵ اردیبهشت) از سمت خود کناره‌گیری می‌کرد تا امکان نامزدی در انتخابات را داشته باشد.

پیش‌بینی می‌شود “چوی سانگ-موک” معاون نخست‌وزیر که پیشتر نیز در سال‌های ۲۰۲۴-۲۰۲۵ این مسئولیت را بر عهده داشت، به عنوان جانشین موقت هان انتخاب شود.

 

 

سفر نماینده دبیرکل سازمان ملل در عراق به کربلا
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + سه =

دکمه بازگشت به بالا