رئیس‌جمهور بر اهمیت کاشت درخت برای حفظ محیط زیست تاکید کرد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در روز درختکاری با کاشت نمادین ۳ نهال، از مردم خواست تا با مشارکت در کاشت درخت به بهبود فضای سبز و محیط زیست کشور کمک کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۵ اسفند) همزمان با روز درختکاری، با کاشت ۳ نهال در فضای دفتر ریاست جمهوری، بر اهمیت حفظ محیط زیست و توسعه فضای سبز تاکید کرد.

پزشکیان در این مراسم اظهار داشت: باید تلاش کنیم محیط زندگی خود را حفظ و از تخریب آن جلوگیری کرده و فضای سبز را توسعه دهیم. آن وقت است که می‌توانیم هوای پاک تنفس کرده و محیط زیست سالمی داشته باشیم.

وی با اشاره به نقش درختان در جلوگیری از تخریب خاک و وقوع سیلاب‌ها، افزود: درختکاری وظیفه همه ماست. اگر هر ایرانی بتواند بسته به شرایط محیطی و کاری خود، یک یا تعداد بیشتری درخت بکارد، می‌توانیم کشور را از وضعیتی که به طرف آن می‌رود، نجات دهیم.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: این کار کاملاً امکان‌پذیر است. امروز به شکل نمادین ۳ درخت کاشتیم و اگر در فضای باز بودم، حتماً تعداد بیشتری درخت می‌کاشتم. امیدوارم مردم با مشارکت در امر مهم کاشت درخت، به بهبود فضای سبز و محیط زیست کشور برای خودشان و فرزندانشان کمک کنند تا اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود.

 

 

حمایت از زنان ایرانی داخل و خارج کشور، مأموریت اصلی معاونت زنان
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + نه =

دکمه بازگشت به بالا