امضای تفاهم‌نامه حج ۱۴۰۴ بین ایران و عربستان

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت ایران، و وزیر حج و عمره عربستان، تفاهم‌نامه حج تمتع ۱۴۰۴ را امضا کردند و درباره بهبود خدمات به زائران ایرانی گفت‌وگو کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت ایران، در سفر به عربستان سعودی، با وزیر حج و عمره این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. در این نشست، تفاهم‌نامه حج تمتع ۱۴۰۴ میان دو طرف امضا شد و موضوعات مربوط به زائران ایرانی مورد بررسی قرار گرفت.

از جمله محورهای گفت‌وگوی طرفین، مسائل اجرایی عملیات حج تمتع، حمل و نقل هوایی و زمینی، بهداشت مشاعر، موضوعات فرهنگی و بهبود خدمات به عمره‌گزاران ایرانی بود. مقامات دو کشور همچنین درباره افزایش سهمیه حجاج ایرانی در حج آینده، ارتقاء خدمات اجرایی و تکریم زائران ایرانی تبادل نظر کردند.

این دیدار صمیمانه با حضور سفرای دو کشور و دست‌اندرکاران حج ایران و عربستان برگزار شد. سازمان حج و زیارت ایران پیش‌تر اعلام کرده بود که حج تمتع ۱۴۰۴ را با سهمیه ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر از نیمه اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ آغاز خواهد کرد. ثبت‌نام برای این سفر از دارندگان سند حج مطابق با اولویت‌های مشخص شده، در حال انجام است.

 

 

تاکید رییس سازمان حج و زیارت بر راه اندازی سفرهای زمینی به عتبات عالیات / پیشنهاد رییس حج و عمره عراق برای ترانزیت زائران از عراق به عربستان
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − هجده =

دکمه بازگشت به بالا