پیام تسلیت رئیس‌جمهور و معاون اول در پی درگذشت فریدون شهبازیان

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، و محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در پیام‌های جداگانه درگذشت فریدون شهبازیان، موسیقیدان و آهنگساز برجسته کشور، را تسلیت گفتند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مسعود پزشکیان در پیامی درگذشت فریدون شهبازیان را ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه فرهنگی و هنری کشور دانست و گفت: «این استاد توانمند و خلاق، با خلق آثاری اثرگذار و با مفاهیم انسانی و اخلاقی، در اعتلای هنر موسیقی کشور ایفای نقش کرد و نام خود را در تاریخ فرهنگ و هنر این مرز و بوم برای همیشه ماندگار نمود.»

رئیس‌جمهور در ادامه این پیام افزود: «اینجانب این ضایعه را به جامعه فرهنگی و هنری کشور، خانواده بزرگ موسیقی ایران زمین، علاقمندان و به ویژه خانواده معزز آن هنرمند فرهیخته تسلیت می‌گویم و از درگاه باری تعالی برای ایشان رحمت و رضوان الهی و برای عموم بازماندگان صبر و اجر خواستارم.»

همچنین، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در پیامی جداگانه درگذشت فریدون شهبازیان را تسلیت گفت و اظهار داشت: «استاد شهبازیان با آثار درخشان خود، سهم بسزایی در غنای موسیقی کلاسیک ایرانی داشت و کسب افتخارات ملی و بین‌المللی از سوی ایشان، نشان‌دهنده قابلیت و استعداد بی‌نظیر این هنرمند بود.»

عارف در ادامه این پیام تأکید کرد: «نام و یاد استاد شهبازیان همواره در تاریخ فرهنگ و هنر این سرزمین باقی خواهد ماند و آثارشان چراغ راهی برای نسل‌های آینده خواهد بود.»

فریدون شهبازیان، موسیقیدان و آهنگساز برجسته ایرانی، که در طول دهه‌ها فعالیت هنری خود آثار ماندگاری خلق کرد، در سن ۸۲ سالگی دار فانی را وداع گفت.

 

رهبر انقلاب: اختلاف نظر و سلیقه نباید در همدستی و هم‌بازویی ملت تأثیر بگذارد
هم اکنون بخوانید

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا