عارف: مچ گیری هنر نیست

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر پیشگیری از فساد و لزوم نظارت دقیق، گفت که مچ‌گیری هنر نیست و باید سیستم اداری کشور سالم باقی بماند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در مراسم تکریم و معارفه رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور، اظهار داشت: «راهبرد دولت پیشگیری از وقوع فساد و جرم است و نباید تنها به دنبال آمار دادن در زمینه فساد باشیم.»

وی افزود: «امیدواریم روزی برسد که دستورات اسلام به‌طور کامل پیاده‌سازی شود، به طوری که نیاز به فعالیت نهادهای نظارتی و بازرسی کاهش یابد.»

عارف تصریح کرد: «باید پیش از وقوع فساد، اقداماتی انجام دهیم تا مسئولان و کارمندان در دام فساد نیفتند. جراحی‌های سال‌های گذشته هزینه‌های زیادی برای نظام داشت و نمی‌توان دست یک مسئول آلوده به فساد را با هیچ چیزی پاک کرد.»

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: «دولت کاملاً آماده است تا پرونده‌های فساد را ببندد و با همکاری دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور و وزارت اطلاعات، سلامت سیستم اداری را تأمین کند.»

وی با اشاره به اهمیت ویژه دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور، اظهار داشت: «وجود این دفتر نشان‌دهنده آن است که بازرسی و نظارت بر امور در نظام اداری باید در بالاترین سطح کشور صورت گیرد و از تمامی امکانات دستگاه‌های نظارتی برای مبارزه با فساد استفاده شود.»

عارف همچنین به لزوم اجرای عدالت در گزینش مسئولان و رعایت شاخص‌های اخلاقی و اسلامی در انتخاب افراد اشاره کرد و گفت: «اگر این شاخص‌ها را کنار بگذاریم، افراد با صلاحیت بیشتری می‌توانند در مسئولیت‌ها قرار بگیرند.»

وی تأکید کرد: «باید مراقب باشیم که هیچ فردی به دلیل فساد یا بی‌توجهی به اصول اسلامی در مسیر اشتباه قرار نگیرد و فساد در نظام اداری به حداقل برسد.»

عارف: مجامع بین‌المللی شریک جرم جنایت رژیم صهیونیستی هستند
هم اکنون بخوانید

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان تصریح کرد: «سلیقه‌ای عمل کردن و عدم اجرای قانون، مقدمه فساد است. باید رویکرد ما به سالم‌سازی و حفظ سلامت نظام اداری کشور باشد.»

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =

دکمه بازگشت به بالا