سخنگوی دولت درباره مسأله حجاب: با زور قابل تحمیل نیست

سخنگوی دولت از اهدای یک واحد مسکونی و پرداخت دیه به خانواده جان‌باختگان معدن طبس خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در نشست خبری امروز سه‌شنبه از اقدامات دولت و جامعه مدنی برای کاهش مشکلات خانواده‌های جان‌باختگان معدن طبس خبر داد. وی اعلام کرد که با همت وزیر راه، یک واحد مسکونی به خانواده جان‌باختگان اهدا خواهد شد و مبلغ دیه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود. همچنین در حال رایزنی برای بخشش دیون این خانواده‌ها و برنامه‌ریزی برای آموزش فرزندان آن‌ها هستیم. از پایان همین ماه نیز مستمری ماهانه این خانواده‌ها دایر خواهد شد.

سفر قالیباف و عراقچی به بیروت برای برقراری صلح

مهاجرانی در ادامه به سفر شجاعانه قالیباف و عراقچی به بیروت اشاره کرد و این اقدام را برای برقراری صلح و آرامش تحسین کرد. وی رژیم اسرائیل را “کودک‌کش” توصیف کرد و تأکید کرد که ایران همواره به دفاع از منافع خود مصمم است.

بودجه ۱۴۰۴ و تلاش برای کاهش تورم

سخنگوی دولت همچنین از تلاش‌های دولت برای تنظیم بودجه منظم و مهار تورم خبر داد و تصریح کرد که هدف اصلی دولت، عدالت مالی برای اقشار کم‌درآمد و کاهش آثار تورمی است.

تبریک به تیم فوتبال «خاتون بم»

مهاجرانی موفقیت تیم فوتبال زنان «خاتون بم» در رسیدن به جمع ۸ تیم برتر آسیا را به جامعه ایران تبریک گفت و از تلاش‌های این تیم قدردانی کرد.

واردات خودروهای کارکرده در حال بررسی است

وی درباره واردات خودروهای کارکرده تأکید کرد که این موضوع قانونی است و دولت در حال بررسی شرایط برای اجرای آن است، هرچند نگرانی‌هایی در خصوص تطابق این امر با شأن مردم وجود دارد.

قالیباف: اولویت اول مجلس یازدهم اقتصاد است
هم اکنون بخوانید

رفع فیلترینگ و بررسی‌های کارشناسی

در ادامه نشست، سخنگوی دولت به موضوع فیلترینگ پرداخت و اظهار داشت که این موضوع به دلیل مضرات امنیتی و اجتماعی در حال بررسی است و دولت به دنبال کار کارشناسی دقیق در این زمینه است.

کار فرهنگی و حجاب اجباری

مهاجرانی در خصوص قانون حجاب و عفاف بیان کرد که رویکرد رئیس جمهور بر مبنای همدلی و وفاق ملی است و باورهای فرهنگی را نمی‌توان با زور به جامعه تحمیل کرد.

پیگیری آزادسازی اموال ایران در قطر

سخنگوی دولت همچنین درباره آزادسازی دارایی‌های ایران در قطر صحبت کرد و تأکید کرد که این موضوع در دست بررسی و پیگیری است.

تلاش برای کاهش ناترازی‌های مالی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر

وی در پایان به تلاش‌های دولت برای کاهش ناترازی‌های بودجه و افزایش تعاملات با کشورهای همسایه اشاره کرد و از برنامه‌های اقتصادی دولت برای رشد اقتصادی کشور خبر داد.

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا