انتقاد پزشکیان به برخی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی

رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی تاکید کرد که عدم مشارکت دستگاه‌ها در تدوین مصوبات این شورا، علت اصلی عدم اجرای آن‌هاست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اعتماد نو، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در جلسه امروز شورای عالی انقلاب فرهنگی به آسیب‌شناسی عدم تحقق برخی از مصوبات این شورا پرداخت و گفت: «برخی مصوبات به‌دلیل عدم مشارکت دستگاه‌های اجرایی در فرآیند تدوین و تصویب، اجرا نمی‌شوند و دستگاه‌ها نمی‌توانند دغدغه‌ها و مطالبات خود را بیان کنند.»

وی افزود: «ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به موضوعاتی همچون تعیین ظرفیت و نحوه پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف و مسائل مربوط به هیئت علمی دانشگاه‌ها در حیطه وظایف این شورا نیست و این مسئله در اجرا مشکل‌ساز می‌شود.»

پزشکیان با اشاره به اهمیت توجه به فرهنگ در جامعه، تاکید کرد: «تمام مشکلات کشور از گسست اجتماعی ناشی می‌شود و شورای عالی انقلاب فرهنگی باید به‌طور جدی به اصلاح جامعه از خانواده، مهدکودک، مدرسه و دانشگاه توجه کند.»

در ادامه این جلسه، اعضا درباره اولویت‌های دولت در زمینه سبک زندگی، انسجام ملی، عدالت آموزشی و حفظ نخبگان به تبادل نظر پرداختند و تصمیم‌گیری به جلسات بعدی موکول شد. همچنین، وزیر علوم با رای اعضا به‌عنوان رئیس شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها منصوب شد.

 

 

 

رئیس‌جمهور به آذربایجان غربی سفر می‌کند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − ده =

دکمه بازگشت به بالا