امدادرسانی به ۳۲۱۰ گیرافتاده در برف و باران در روز اول و دوم نوروز

امدادرسانی به ۳۲۱۰ گیرافتاده در برف و باران در روز اول و دوم نوروز


به گزارش ایلنا از پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ صادق محمودی توضیح داد: در ۴۸ ساعت گذشته ۲۷ شهرستان در ۱۶ استان کشور کشور به دلیل بارش سنگین نزولات آسمانی نیازمند خدمات امداد و نجات بودند. 


او افزود: در ۲ روز نخست سال جدید به ۳ هزار و ۲۱۰ نفر گیرافتاده در برف و آبگرفتگی امدادرسانی شد که ۸ نفر از آن‌ها به منطقه امن و ۳ نفر هم به مراکز درمانی منتقل شدند. 


سرپرست سازمان امداد و نجات ادامه داد: نجاتگران هلال احمر در ۴۸ ساعت گذشته ۹۸ دستگاه خودروی گیرافتاده در برف و سیلاب را رهاسازی کردند. 


محمودی گفت: در این مدت ۵۲۳ تخته پتو، ۱۷۲ بسته غذایی ۷۲ساعته، ۵۱ بطری آب‌معدنی و ۱۶۵ قرص نان توزیع شده‌است. 


او با قدردانی از نجاتگران هلال احمر گفت: ۲۲۳ نجاتگر در قالب ۵۷ تیم امداد و نجات در این عملیات‌ها مشارکت کردند.


انتهای پیام/

اینفوگرافی / تعداد مراجعان نزاع به پزشکی قانونی در ایران
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا