حکم حبس برای مدیر رادیو «موزاییک» در تونس

حکم حبس برای مدیر رادیو «موزاییک» در تونس


به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری آلمان، ایستگاه رادیویی «موزاییک اف ام» در تونس از حکم قاضی تحقیق برای حبس «نورالدین بوطار» مدیر این ایستگاه به اتهام سؤاستفاده از قدرت و پولشویی خبر داد.


«ایوب الغدامسی»، وکیل پرونده اعلام کرد که قاضی تحقیق این حکم را به دلیل اقدام خط لیبرال موزاییک برای توهین به بالاترین سلسله مراتب قدرت و نشخصیت های برجسته کشور و تشدید تنش ها صادر کرده است.


بوطار در چارچوب سلسله بازداشت های امنیتی که شامل چهره های سیاسی و قضات برکنار شده و همچنین «کمال اللطیف»، تاجر برجسته می شد، دستگیر شده است.


طبق این گزارش ، «قیس سعید»، رئیس جمهور تونس مدعی مبارزه با فساد و همچنین رویکرد اصلاح گرایانه در مسیر انقلابش است اما مخالفان او را به استفاده از دستگاه قضا علیه مخالفان برای تقویت قدرت خود در حکومت متهم می کنند.


 


 


انتهای پیام/

کرملین: سرکوبی در کار نیست قانون شکنان دستگیر شدند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا