رونمایی از قرارداد احداث دو طرح پتروشیمی عظیم در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

رونمایی از قرارداد احداث دو طرح پتروشیمی عظیم در منطقه ویژه اقتصادی لامرد


به گزارش ایلنا، تولید سالانه ۵ میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی در افق نهایی این منطقه در نظر گرفته شده است. به همین منظور ۴۰۰ هکتار از زمین‌های این کانون صنعتی برای احداث مراکز پتروشیمی اختصاص یافته است.


با رایزنی‌های اثربخش مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد، دو طرح پتروشیمی عظیم یعنی سرمایه گذاری سیکلو و پتروشیمی نگین الماس با حجم سرمایه‌گذاری ۳۷ هزار میلیارد به صورت ریالی و ۱۸۰ میلیون دلار به صورت ارزی تحول بزرگی در حوزه صنعت و اقتصاد منطقه در جهت منافع ملی ایجاد خواهد شد.


 با استقرار این صنایع پتروشیمی ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۵۰۰ نفر هم به صورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت در این صنایع خواهند شد.


نزدیکی منطقه ویژه اقتصادی لامرد به میادین گازی و بندر پارس عسلویه و نیز بندر پارسیان در استان هرمزگان مزیت ارزشمندی برای منطقه ویژه اقتصادی لامرد و فعالین صنعت پتروشیمی است.


4


3


انتهای پیام/

نشانه های افت بازار مسکن در تیر ماه
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا