افتتاح فاز اول اکوپارک فرحزاد در تابستان

افتتاح فاز اول اکوپارک فرحزاد در تابستان


به گزارش ایلنا، علی محمد مختاری در مورد شرایط رود دره فرحزاد قبل از شروع پروژه اکوپارک گفت: این رود دره قبل از شروع پروژه پاتوق حدود ۲ هزار معتاد بود که هم اکنون اغلب این معتادان در حال ترک هستند و ساماندهی شده اند.


وی در مورد برآورد میزان بازدید شهروندان از این پروژه اظهار کرد: طبق طرح مشاور  روزانه حدودا ۱۰۰ نفر از شهروندان به صورت تور لیدر می‌توانند از این محل بازدید کنند.


مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران گفت: در طرح مذکور ضمن برنامه ریزی، طرح ریزی و اقدام برای حذف و یا کاهش اثرات تک تک آسیب های اکوسیستم روددره فرحزاد تلاش شده است با ارایه رویکردی پیشرو در طراحی شهری این محدوده، بر غنای زیست اقتصادی و اجتماعی شهر در ابعاد محله ای و فرامنطقه ای بیافزاید.


مختاری درمورد دامنه و فعالیتهای اجرایی پروژه گفت: مهمترین فعالیتهای اجرایی تعریف شده در مرحله رفع آسیب ها شامل طراحی و اجرای تصفیه فاضلاب در محله فرحزاد و بازچرخانی پساب تصفیه شده به عنوان منبع اصلی تامین نیاز آبی محیط زیستی روددره، ترمیم ترانشه ها و شیب های آسیب دیده، جمع آوری زباله های  رهاشده در بستر رودخانه و دره فرحزاد، همچنین  پیاده سازی مدیریت پسماند در محله فرحزاد، شهرک مجلس و شهرک نفت؛ باز رویانی پوشش گیاهی آسیب دیده یا از بین رفته و بازیابی گونه های جانوری از بین رفته و ترمیم و احیای قنات های موجود در محدوده طرح به منظور تامین نیاز آبی باغات موجود است.

برگزاری تورنمنت فوتسال کاسپین در آذر ماه/ رایزنی برای پرداخت حقوق مربیان تیم ملی
هم اکنون بخوانید


مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران افزود: باغچه های گونه شناسی گیاهی و جانوری طراحی شده در این مجموعه عبارتند از، هتل مورچگان که به معرفی زنده و جذاب زندگی و نقش مورچه ها در چرخه اکولوژیک اکوسیستم روددره ای و شهری پرداخته و باغچه دوزیستان که در یک برکه آبی غنی شده، به معرفی زنده و نقش دوزیستان در چرخه اکولوژیک اکوسیستم روددرهای و شهری می پردازد.


وی افزود: باغچه خزندگان که در درز و شکاف صخره ه ای واقع در زون گسل شمال تهران به معرفی زنده و نقش دوزیستان در چرخه اکولوژیک اکوسیستم روددرهای و شهری می پردازد و باغچه سنجاقک ها که در برکه آبی طراحی شده، وظیفه معرفی زنده و نقش حشرات آبدوست و زیبایی مانند سنجاقک ها در چرخه اکولوژیک اکوسیستم روددره ای و شهری دارد.


به گزارش شهر، مختاری خاطرنشان کرد: باغچه گیاه شناسی هم در پهنه طبیعی به تکثیر و تولید بذر گیاهان بومی درختی، درخنچه ای و علفی دامنه های جنوبی البرز پرداخته و همزمان با ارایه زنده این فعالیت به گردشگران نسبت به افزایش آگاهی و شناخت آنها اقدام می کند.


وی در پایان درخصوص وسعت این پروژه بیان کرد: کل پروژه در حدود ۱۴۰ هکتار بوده و بر اساس اولویت اجرایی تعیین شده مقرر شده است، فاز اول آن در محدوده بین پل آبشار تا پل خوشمرام، به مساحت ۵۴ هکتار تا شهریورماه ۱۴۰۲ تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفته و بقیه محدوده طرح نیز در مدت زمان ۱۲ ماه پس از تکمیل فاز ۱ مورد بهره برداری قرار گیرد.

تدفین دو شهید گمنام دانش آموزی در اردوگاه شهید باهنر تهران
هم اکنون بخوانید


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =

دکمه بازگشت به بالا